kdaj dat navadni sok mešan z vodo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


smejčica -> kdaj dat navadni sok mešan z vodo? (15.11.2008 12:18:08)

Oj,

moja bo kmalu stara eno leto in me zanima, kdaj ste svojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] začele dajati navaden sok za mešanje z vodo? V mislih imam sadni sirup.

Jaz ji sedaj kdaj mešam 100% sadni sok z vodo, ali ji stisnem sadje, ali pa ji skupam domači zeliščni čaj. Problem pa je, da grenkega noče pit in ji morem dati not žličko kupljenega čaja za bejbeke. Vode same ne pije, oziroma zelo redko.....začela ga bo pit, ko pa bo pogruntala, da ni sladko, bo nehala.

Zanima me tudi, kdaj ste začele uporabljati rjavi sladkor.?


Lep pozdravček,
smejčica




botrca -> RE: kdaj dat navadni sok mešan z vodo? (15.11.2008 14:35:18)

Rjavi sladkor mi ne uporabljamo, kar belega imamo. Jan itak sokov ne mara pa bo kmalu leto star samo vodo pije, tak da ti ne znam dat pravi nasvet. Poskusi ji dat čisto malo malinovca, baje imajo otroci rajši kot kupljene frutke...




Tisana -> RE: kdaj dat navadni sok mešan z vodo? (15.11.2008 14:39:13)

Mi ji nikoli nismo dajali sokov, sploh ji pa ne bi dala kakšnega sirupa s ful e-ji notri. Naša pije vodo. V bistvu sokov sploh ne mara, ker je pač navajena na vodo. Kar se tiče sladkorja, uporabljamo samo rjavega. Nekje od 10 mesecev dalje, ko sem ji sladkala vanilijev puding, narejen na jabolčnem kompotu. V pol litra sem dala slabi dve žlici sladkorja - ravno toliko, da je bilo tudi malo sladko.




2 Sraki -> RE: kdaj dat navadni sok mešan z vodo? (15.11.2008 17:59:35)

Še imaš čas, da jo navadiš samo na vodo. Sok pa samo ob obrokih in še to ne vsak dan.

Morda bo res malo manj pila, vendar bo to kar bo spila res dobro za njeno telo. Vsi ostali kupljeni sokovi so res hmmmm (brez besed).




Najaa -> RE: kdaj dat navadni sok mešan z vodo? (15.11.2008 20:20:21)

Sirupa še ni pila, ker ga nihče pri nas ne pije in ga ne kupujem.
Jaz ji kot ti od začetka dajem ali sveže stisnjene sadne sokove ali 100% sok mešan z vodo (1:3). Včasih spije tudi kakšnega iz tetrapaka.




Stran: [1]