Menjava zadrge (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mehurčica -> Menjava zadrge (15.11.2008 11:22:31)

Meni se bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] od teh zadrg. Starejši si je v zelo kratkem času uničil kakih 5 zadrg - tisti voziček gre narazen in tudi če ga stisnem skupaj ne pali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tamala pa ima nekaj rabljenih stvari, kjer je tudi zadrga fuč. Zdaj pa ne vem al rabim samo voziček ali celo novo zadrgo. Ali imajo šivilje več teh "vozičkov" in menjajo samo to? Ker ne bi rada kupovala cele zadrge, če ima ona to za menjat.

Ali ve katera koliko stane pri šivilji, če prineseš svojo zadrgo? Koliko stane, če ona da zadrgo in zašije na novo?

Korina1 -> RE: Menjava zadrge (15.11.2008 12:08:51)

Ne vem če si splača menjata zadrgo, ker smo mi hoteli lani zamenjat pri otroški bundici pa je stala menjava skupaj z zadrgo 15€, nova bunda je stala pa 20€. Če prineseš pa svojo zadrgo ti bo šivilja računala mogoče kakšna 2 € manj

fusia -> RE: Menjava zadrge (15.11.2008 13:29:49)

Se strinjam s Korina1. Jaz sem dala zamenjat zadrgo na hlačah in je prišlo toliko, da sem se skoraj usedla, pa svojo zadrgo sem prinesla. Mislim, da bi bilo skoraj ceneje kupiti nove hlače (otroške, za odrasle je mogoče le drugače). 
Tako da če nimaš koga, ki bi ti to zastonj naredil se po moje ne splača. Tiste "vozičke" pa tudi ne verjamem, da imajo posebej.

Anonimen -> RE: Menjava zadrge (15.11.2008 15:10:47)

mehurčica, saj si še iz Maribora, kajne?

Da ti povem eno poceni varianto- na Koroški cesti, nasproti FERIja, je ena dobra, pa poceni šivilja- Saving al neki takega se reče. Saj boš itak vidla- v tistih starih hišah je. Pri nje mal dalj časa traja, da ti popravi, sam so cene vredu. Take zadeve pr nas vse ona porihta. In če maš več cunjic, je cena nižja. Preveri.

Mišni -> RE: Menjava zadrge (15.11.2008 23:20:54)

Ja, samo čiolniček zamenjajo, če se da.

Stran: [1]