Cunjice v Zari (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Petra P. -> Cunjice v Zari (28.3.2005 17:34:02)

Punce, ravno sva se z Vidom za par mesecev preselila v Maribor (sicer stanujeva v LJ). Danes sem obiskala Zaro - za otroke. Joj kake lušne cunjice. Za punčke itak, da ti gre kar na jok, še posebej meni, ki imam fantka pa nisem mogla teh cunjic kupit :(.

Ampak tudi za fantke so luštne. Take frajerske. V rangu Benettonna, ampak za 1/3 cene. Sem kupila hlače, 3 majčke in jopico za 14.000. Zelo podobna jopica je v Benettonnu stala 11.000 - pa samo jopica.

Mi je res čudno, da tega oddelka v Ljubljani ni.

lelaval -> Cunjice v Zari (28.3.2005 17:40:14)

Vsaj za nekaj ste nam štajercom "favš" :)-:)-:)-

Pa brez zamere. Naslednjič pojdi še v H&M (bivši Merkur) in boš našla še za fantka "ful cartig" in še malce ugodneje.

LP na vaš konec:rozica::sloncek:

Anonimen -> Cunjice v Zari (28.3.2005 18:12:27)

Petra P., vem, jaz sem itak čist besna, ker ima prvo kot prvo MB Zaro Kids, ki ima NORO dobre cote (sem si lani kupla par stvari v Španiji) in še večji in veliko bolj založen H&M, ki ima vse oddelke, Ljubljanski H&M pa nima.

Pa imajo Mbčani bližje do več teh centrov v Avstriji pa še manj jih je kot LJčanov.:hudicek:

Urška* -> Cunjice v Zari (28.3.2005 18:19:39)

Ojla!

Jaz sem tudi ful zadovoljna s to trgoino.:bravo::bravo: Sem po celem MB-ju iskala prehodno jaknico za Žana, pa je nisem nikjer dobla, pa sem šla še v Zaro, eto tam pa sem mela 3 na izbiro. Pa še take frajerske hlače sem mu kupla!

lp:)

ZARA -> Cunjice v Zari (28.3.2005 19:18:11)

ja itak!!

HuAnita -> Cunjice v Zari (28.3.2005 19:29:29)

Ne me rajcat, ker se šele v sredo spravljava v MB, pa mislim malo atija nahecati za kakšno novo pomladno kolekcijo za prinčipeso...:bravo:

india -> Cunjice v Zari (28.3.2005 19:41:32)

:miska:Še nedolgo nazaj sem bila ful jezna,ker iamm :modri: in mu nisem mogla kupit takoooo lušnih baletnih copatk, so jih imeli v Zari , take, čisto mičkene, za one,ki so še v vozičkih, ful so ble cart....

Sicer pa se res najde tudi za fante ogromno lepih in ugodnih zadev!

sandram -> Cunjice v Zari (28.3.2005 20:13:54)

Res je Zara zakon,vendar pazi,ker sem se jaz ene parkrat zafrknila,ker sem mu kupila premalo...Potrebno kupovat malo večje,no,gledam centimetre,ne pa mesece,ker naš pri 7m meri 72 cm....

malika -> Cunjice v Zari (28.3.2005 20:18:49)

Yes, Zara je super; ampak pri št. je potrebno res pazit, ker niso ravno realne tako kot drugje.

Magi* -> Cunjice v Zari (28.3.2005 20:43:43)

Maribor, here we come!

MINEJA -> Cunjice v Zari (29.3.2005 19:28:32)

A ste opazile, da lahko stvari v Zari perete le na
30C, v H&M pa vse na 60C.
Po mojih izkušnjah je slednji veliko bolj kvaliteten!

Stran: [1]