Naty*Taja -> RE: Kako vam je ratalo.... (18.11.2008 9:32:59)
|
Evo lepotička z menoj je bilo pa tako, da sem tekom študija z voljo spravljala kg dol z nizkokaloričnimi dietami in vse in še več dobila nazaj. Skoz sem vedla, da moram shujšat zaradi hrbtenice če ne drugega, pa tudi okorna sem bila, da sem šla sama sebi na živce. Zato sem začela najprej iskat način, kako jest, da se ne zrediš še dodatno...in sem našla način v mojem podpisu. Montignac. Način življenja brez slabih živil (bele moke, prečiščenega sladkorja in prašičjega futra - se jaz pohecam - to so krompir, koruza...) Evo in mi je ratalo. Najbolje je pri tem to, da se ti ob tistihle urah prav nič ne lušta, lažje dihaš, imaš več energije...Pa prisilit se moreš samo prvi teden potem pa si not in ni več težko. Pač začneš drugače živet. Pa pri sebi moraš pošlihtat, da si kljub veliki gužvi z dvema otročkoma enostavno moraš vzet čas zase, za svoje obroke takrat, ko je primerno. Še kar se tiče trebuha - tvoja ugotovitev je čisto pravilna. In siceer se tole zgodi, če delaš z zunanjimi trebušnimi mišicami! Poskusi z notranjo trebušno mišico .. ta te ojača od znotraj tako imaš manj problemov s hrbtenico, pa trebušček se lepo not potegne. Vprašaj Jančiko tule s foruma, ti bo lahko svetovala glede ustreznih vaj. za začetek si lahko sama poiščeš kak Pilates...tu so namreč tiste taprave vaje. Evo, upam, da sem ti kaj pomagala...
|
|
|
|