Ne mara več mlečnih kašic (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

maja24-2 -> Ne mara več mlečnih kašic (28.3.2005 17:17:09)

Nekaj časa so bile mjaska mjaska, zjutraj je dobila sadno mlečno kašico za večerjo pa riževo, sedaj pa protestira že 14 dni sem mislila da bo minilo pa očitno ne bo, rokico da čez usta in nimam šans da bi kaj pojedla ko pa ji dam jogurt ali sadje pa zašne kar cmokati, sedaj pa me zanima kaj naj ji dam za zajtrk ker mi je že idej zmankalo.
Lp Maja&Lara

anaj -> Ne mara več mlečnih kašic (28.3.2005 18:41:21)

Naredi ji gres, polento na mleku ali mlečni riž. Lahko ji narediš tudi hladen zajtrk. Skuta s sadjem. Pri nas je bilo isto. Kupljenih mlečnih kašic ne mara. Ima pa rada rižolino, keksolino, čokolino. Ne vem koliko ste stari, ker me že nekaj časa ni bilo na RR. Mi smo 9m zato jemo že čokolino.

Jana :kuza:

malika -> Ne mara več mlečnih kašic (28.3.2005 20:42:25)

Naš nikoli ni maral prav nobene kašice. doma sem imela celo zalogo vse možnih okusov pa nič.Niti mleka ne mara. Pridno je sadne skute in zato jih vedno dobi za malico; za zajtrk pa že od vsega začetka kruhec in poli klobaso, ali hrenovko. Tu in tam poje tudi kak namaz, zdaj tudi že pašteto.ne vem pa koliko je tvoja stara.

BARBARA R. -> Ne mara več mlečnih kašic (29.3.2005 7:36:28)

Pri 10 mesecih, če se ne motim, ji lahko ponudiš tudi sojino mleko ali pa sojin desert. Midve sva sicer še vedno pri žitnih kosmičih različnih okusov.

:muca:

Stran: [1]