Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako obleči novorojenčka-JUNIJA 28.3.2005 15:50:10
|
|
|
|
Lunca1
|
Vse bo odvisno od vremena. Za vsak slučaj imej pripravljena dvojna dolga rokava, ali bodi in jaknico, pa za tako majhnega verjetno kakšno kapico. Kratek rokav za novorojenčka pa ne vem če bi ti takoj priporočila, ker je bil v trebuhu navajen na višje temperature. Njabrž pa bodo zadoščale ene hlače, brez žabic.
|
|
|
|
kako obleči novorojenčka-JUNIJA 28.3.2005 17:49:30
|
|
|
|
lelaval
|
Tako kot ti je svetovala že Lunca. Sicer pa še vedno velja "pravilo", da mu oblečeš "eno več kot sebi". Torej če imaš ti kratke rokave - mu daj dolge, če pa imaš ti dolge rokave, pa mu dodaj še eno majčko. Sčasoma boš sama ugotovila kak on kaj. Če pa mu bo prevroče in bo moker, pa boš verjetno tudi lahko uporabila kratke rokave (jaz jih pri hčerkici sem - bila je rojena maja).
|
|
|
|
kako obleči novorojenčka-JUNIJA 28.3.2005 19:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Maša, jaz sem rodila 2.6, domov sem šla 6.6. Takrat je bilo kar bolj hladno za tisti čas. Mali je bil pa oblečen v: -pampersko -eno bombažno plenico in povijalne hlačke -mako majčko -bodi z dolgimi rokavčki -kompletekhlačke s podplatki in jopica - kapica -copatki - pokrit z odejico V avtu sem mu dala kapico dol, prav tako dekco.:)
|
|
|
|
kako obleči novorojenčka-JUNIJA 28.3.2005 21:07:41
|
|
|
|
polona2
|
Iz porodnišnice smo 5.06.04 Hano odnesli oblečeno v; Pampersko in povijalno pleničko,body z dolgimi rokavi, kompletek-bombažna jopica s kapuco in hlače, termo nogavičke in tanko bombažno kapico, bil je pa res vroč dan, 14 dni po prihodu domov, sem jo imela na sprehodih že v bombažni majčki s kratkimi rokavi, junija rodit je suuuuuuuper!!!
|
|
|
|
kako obleči novorojenčka-JUNIJA 28.3.2005 21:08:30
|
|
|
|
polona2
|
Vse smo imeli iz H&M-a, imajo prekrasne kompletke za te priložnosti, lp!
|
|
|
|
kako obleči novorojenčka-JUNIJA 28.3.2005 21:53:18
|
|
|
|
lin
|
Tako mi smo rojni 5. 7 se pravi julija ma smo pričakovali 25.6(kot je bil rok) Našo Lin sem iz poronišnice imela oblečeno v: -zelo tankceno mako majco -bombažen kompletek(bolj tanek) -copatke -kapico ko smo šli ven in veeno je bla boga cela mokra ko smo pršli domov.Domov sem pršla v petek in drugi dan me je že obiskala babica katera mi je rekla da naj jo dam kr v bodi z kr rokavi in tako smo bili več ali manj oblečeni celo poletje zvečer za spat pa pajacek z dolgimi ma tanek bombažen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?