RE: Večerni klepet (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Lianna -> RE: Večerni klepet (14.11.2008 22:53:00)

IZVIRNO SPOROČILO: tancy

Lianna kje si že ti?

Trenutno na Poljskem.

Lianna -> RE: Večerni klepet (14.11.2008 23:04:07)

tancy kako kej na faksu? kaj že ti študiraš? babištvo?

Lianna -> RE: Večerni klepet (14.11.2008 23:06:46)

smrka ti s svojo punčko govoriš po slovensko?

Anonimen -> RE: Večerni klepet (15.11.2008 11:07:36)

nene jst študiram evropske študije, uporabnica ancy študira babištvo.[sm=smiley1.gif] in kako je na poljskem? kaj pa ti študiraš?

Lianna -> RE: Večerni klepet (15.11.2008 11:20:06)

nene jst študiram evropske študije, uporabnica ancy študira babištvo.[sm=smiley1.gif] in kako je na poljskem? kaj pa ti študiraš?

ups...sem malo zamešala, sorry. na poljskem je faj, čeprav se je zelo shladilo in nasledn teden je napovedan sneg. malo pogresam ljubljano, ampak se tolazim, da cez 1m pridem malo na pocitnice. študiram pa poljščino, zato sem tudi tukaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Večerni klepet (15.11.2008 19:42:46)

o full supr, jst bi tut nekam šla, ker si full želim spoznati kkšn nov folk..... tujci so mi res the best+zanimivi. Shladilo se je pa tut pr ns, poeni strani komaj čakam sneg, po drugi ga pa ne maram najbolj....

Lianna -> RE: Večerni klepet (15.11.2008 19:45:56)

o full supr, jst bi tut nekam šla, ker si full želim spoznati kkšn nov folk..... tujci so mi res the best+zanimivi. Shladilo se je pa tut pr ns, poeni strani komaj čakam sneg, po drugi ga pa ne maram najbolj....

Prijavi se na izmenjavo. Sej je fajn. No jaz imam danes malo domotožja, drugače je pa ql. Nas je pa okoli 100 z Erazmus programa tukaj. Je kar pestro. Je ogromno špancev. Pri nas je nasledn teden napovedan sneg. Se že veselim. In kaj kej drugače počneš?

Anonimen -> RE: Večerni klepet (16.11.2008 0:52:45)

se bom verjetno sm mal je bedno, ker sm v prvem letniku zajebala francoščino in lahko izpit it francoščine delam šele v 3jem letniku, s tem, da mi ženska niti obveznosti, kot so prisotnost noče priznat.[sm=zmeden.gif] tko, da če bom šla, bom šla šele v četrtem.[sm=smiley13.gif] pa še full mamo mal držav z istim programom. Za kolk časa pa si ti tam? uuu španci, a so hot?[sm=smiley36.gif] drugače pa nč posebnega ne počnem, zdjle sm lih domov pršla, sm bla mal zunej...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]