Zanica
|
IZVIRNO SPOROČILO: romy IZVIRNO SPOROČILO: darja72 Kaj pa vem, kupi si svoj avto in naj si on "svojega" vtakne v rit. Da meni prijavi kaj takega, bi že najbrž na pamet znal vozni red za v službo. A misliš, da je kupit avto ravno tako kot kupiti kruh? Ja, prvo, hvala za vse kometare.. zdaj se je že mal ohladil... To da mi je "zlomil srce" sem mislila bolj ironično kot resno Ja, ni enostavno avta kupit... sej bi se jaz - če bi bila sama - z busom peljala. Drugače imam otroka, i ni mi čisto vseeno v kakšnem avtu bi jo vozila? Tako da za kak bolj varen (rabljen) avto moraš odštet najmanj 5000Evrov, ki jih trenutno nimava, ker plačujeva 350 EUR na mesec že za tega, pa 550 Evrov stanarine, pa 300 Evrov kredita, pa stroški, pa bencin za avto, ... Čeprav imava kar dobre plače, nam na koncu ne ostane skoraj nič... Kredita je še nekaj malega, tako tudi za avto, ko bo odplačan, si bom kupila jaz svojega. Enkrat sem šla jaz zamenjat žarnico kod avtomehanika, in mi se zdelo zelo enostavno, tako da na našem ni treba van žarometa dat (kot npr. na prejšnjem ki je bil Ford)... Ni to da ON ne zna zamenjat, ampak da ni najdel pol ure da bi odpeljal do mehanika...A časa je več kot dovolj da čaka na AMZS skoraj 1 uro na avtocesti Ja, moj je tko občutljiv kar se avta tiče, da mi včasih tko gre na živce da bi ga . Jaz tud vem olje preverit, dodat vodo za steklo, vem ketne namestit, itn. On pa ne zna zamenjat plin (že 2 meseca sem brez plina na štedilniku, nič nisem omenila, ker sem vedno jaz doslej to delala, tokrat pa ne bom). Pol me pa prosi za palačinke
|