Kateri jogi? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

*raci* -> Kateri jogi? (14.11.2008 14:56:29)

Naša skoraj triletnica je dobila svojo sobo, zdaj nam pa manjka še jogi. Ker je tolk izbire se ne moreva odločit, kateri bi bil najboljši. Kdaj pride pa poušter v upoštev?  Vaše izkušnje in predlogi?

Hvala in lep dan vsem!

Petraa -> RE: Kateri jogi? (14.11.2008 14:58:37)

zakaj ne bi smela imeti povštra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Naš ga ima od 6 meseca dalje,ima anatomskega.
glede jogija,sem jaz gledala da je antialergijski ipd. stvari

Nika v službi -> RE: Kateri jogi? (14.11.2008 16:35:34)

Jaz ti lahko povem, kako smo se mi odločili. Tudi naša 3-letnica je namreč nedavno dobila novo sobico. Kupili smo Lineaflexov jogi, neko srednjo varianto. Odločila sem se namreč, da v prvi fazi ne bo dobila še neke hude variante ležišča, ker je postelja zaenkrat še "igrišče" - po njej skače, se igra, občasno se celo še polula (imamo seveda podlogo)... skratka, za to obdobje do šole se mi zdi nek dosti običajen jogi povsem o.k.

Čez nekaj let bo dobila novo ležišče, lateks, hladna pena.., pač nekaj bolj kvalitetnega in trajnega.

Za zdaj dejansko nisem bila pripravljena odšteti silnih denarjev za to, da mi potem ležišče uničuje s skakanjem, lulanjem... Že tako smo ji kupili ta veliko posteljo (120x200), kar pomeni, da so tudi cene ležišč primerno višje od tistih običajnih.

Stran: [1]