Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 17.11.2008 17:46:20
|
|
|
|
sttj
|
SAJ ZATO PA JIH NIMAM
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 17.11.2008 21:07:59
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj SAJ ZATO PA JIH NIMAM pol pa v redu
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 17.11.2008 22:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne bo dlake si kupi kraljevskega pudra.Ta ne pušča dlake.
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 17.11.2008 23:07:19
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj SAJ ZATO PA JIH NIMAM Zakaj pa vpiješ, se da tud lepo povedat al to pri tebi ne gre?
< Sporočilo je popravil Katey -- 17.11.2008 23:08:06 >
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 17.11.2008 23:14:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Samo kraljevski pudel ni majhen pes. ;) Pudli ziher pridejo v poštev, če so nekomu všeč in če jim je všeč njihov karakter. Za njo pač pridejo v poštev pritlikavi ali pa toy.
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 17.11.2008 23:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Samo kraljevski pudel ni majhen pes. ;) Pudli ziher pridejo v poštev, če so nekomu všeč in če jim je všeč njihov karakter. Za njo pač pridejo v poštev pritlikavi ali pa toy. Vem vem.
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 18.11.2008 12:06:34
|
|
|
|
sttj
|
nisem videla,da imam velike črke,pardon
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 18.11.2008 12:12:24
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj psi,mačke niso za v stanovanje,pa naj reče kdo karkoli Za ljudi, ki tako mislijo kot ti, je res boljše, da jih nimajo ja.
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 18.11.2008 12:13:54
|
|
|
|
Mišni
|
Tale bi bil po moje kot naročen: Ga podarijo. Bogve zakaj Menda celo s kavčem vred.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 18.11.2008 12:14:23 >
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 18.11.2008 12:21:03
|
|
|
|
Mišni
|
U, zdajs em malo še prebrala temo, pa vidim, da ste odgovorni ljudje in da kuoujete kućka za familijo in ne za otroka. Tako da vam svetujem, da greste res gledat Arwenkino psičko. Mi imamo višavca in je res super pes za stanovanje. Sicer ni ravno tak značaj, da bi otroku pa vse pustil, daleč od tega, ampak ker ste pametni, itak vem, da bi otroka pravilno zvgojili glede odnosa do psa. Pa kar se trimanja višavcev tiče - mi je ne trimamo, pa nič dlake ne pušča. Arwenko, res, prisežem. Ni pa lepšega, kot če oitrok lahko raste skupaj s kužkom. Res, se nauči spoštovat živa bitja, ki so šibkejša od njega. Pa del narave je vedno v stanovanju. Pa 4 leta star otrok je ravno fajn. Se mu lahko že marsikaj dopove.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 18.11.2008 12:22:20 >
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 21.11.2008 22:14:10
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj psi,mačke niso za v stanovanje,pa naj reče kdo karkoli To je pač samo tvoje mnenje. Ker je moje drugačno, imam psa v stanovanju. Kje pa naj ga imam?! Na balkonu?! In jej, včasih celo spi na najini postelji. Kaj pa sedaj? In glede na tvoje zgornje mišljenje je res bolje (za žival, ne zate), da nimaš nobene živali.
< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 21.11.2008 22:16:52 >
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 22.11.2008 10:56:48
|
|
|
|
LoCa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj psi,mačke niso za v stanovanje,pa naj reče kdo karkoli tudi divji ljudje niso za v stanovanje, niti za v javnost. pa jih je več kot psov in mačk.
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 22.11.2008 11:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa IZVIRNO SPOROČILO: sttj psi,mačke niso za v stanovanje,pa naj reče kdo karkoli tudi divji ljudje niso za v stanovanje, niti za v javnost. pa jih je več kot psov in mačk. dobra
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 23.11.2008 21:57:37
|
|
|
|
sttj
|
ha,ha kako ste pametne,jaz imam psa, pa ne v stanovanju,meni je pa res vseeno,tudi,če jesta iz istega krožnika
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 7:22:03
|
|
|
|
Edinka
|
Vse je odvisno tudi od tega, kako veliko stanovanje je, koliko ste psa pripravljeni voziti na sprehod, šibat s sesalcem, itd. Najin mešanec pušča ogromno dlake (sploh zdaj, ko jo menjava), je vedno v stanovanju, ker se mi zdi butasto, da bi bil pes zunaj sam, stik z nama bi imel samo na sprehodu, itd, ker imava prostora več kot dovolj. Smrdi pa res ne! Razen, ko gre čofotat v bližnji potok. Pa še moje mnenje na temo velikost. Zdi se mi, da bi človeka večina (nikakor ne vsi) majhnih psov ugriznila prej kot kakšen doberman ali rotweiler. Mogoče se majhni zdijo bolj krotki, ampak niso. V medijih odmevajo posamezni napadi velikih psov, ker se jih ljudje načeloma bolj bojimo, o napadih majhnih psov pa ni ne duha ne sluha, čeprav se tudi dogajajo. Pes, majhen ali velik, je potomec volka, ki se, če je potrebno, bori za obstanek. Sem slišala za pudle, da res ne puščajo dlake. Osebno mi je pa izjemno všeč kokeršpanjel. (Imela ga je kolegica, pa nisem opazil dlak - ali jih ne pušča veliko, ali pa sesajo trikrat na dan). Upam, da boste izbrali pasmo, ki vam ustreza! Veliko veselja v pasji družbi!
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 9:12:34
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz bom tečna pa bom tukaj napisala...jaz podarim nekomu rodovniškega višavca, samčka, najlepšega v leglu. Pogoj, da ste z okolice Celja in da boste za njega lepo skrbeli. Pes je namenjen za razstave, ampak ga bom razstavljala jaz, tako da nimate vi s tem nobenih stroškov. Edino kar vam je treba, da ga boste redno vozili k meni na trimanje. Torej, anybody, a bi koga to zanimalo?
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 11:13:18
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj ha,ha kako ste pametne,jaz imam psa, pa ne v stanovanju,meni je pa res vseeno,tudi,če jesta iz istega krožnika Mi ki jih imamo notri jemo skupaj s krožnika, itak kako pa , (po tvoje), ti ki ga imaš zunaj pa najbrž skupaj z njim iz sklede, a ne?
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 11:17:18
|
|
|
|
Mišni
|
V medijih odmevajo posamezni napadi velikih psov, ker se jih ljudje načeloma bolj bojimo, o napadih majhnih psov pa ni ne duha ne sluha, čeprav se tudi dogajajo. To pa glih ni res, no. Velik pes fejst ugrizne, majhen pa malo, ker ima pač manjše zobe in se ga tudi lažje obvlada, če tudi enkrat že napade. Takod a so posledice napada večjega psa veliko hujše. Saj ni reba biti glih prvak v logiki, da ti je to jasno.
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 13:44:21
|
|
|
|
LoCa
|
js sem se tudi do zdej v življenju najbolj bala malih psov. tu mač so agresivni in se zaletavajo v ljudi k grejo samo mimo ;). usekne te pa lahko vsak, velikost gor al dol.
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 13:58:33
|
|
|
|
Aja32
|
Parson Russel Terrier... Naša ne pušča dlake (je resasta in se jo trima), velika 33 cm, obožuje otroke, čisto nora je na njih, igriva...
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 14:31:14
|
|
|
|
Katey
|
Kolk je lušna psička, na sploh so mi russelčki ful všeč. Mogoče kdaj.....
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 14:41:59
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa usekne te pa lahko vsak, velikost gor al dol. Ja, res je, samo posledice, če te mali ali večji, so pa malo drugačne ...
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 14:43:30
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Parson Russel Terrier... Naša ne pušča dlake (je resasta in se jo trima), velika 33 cm, obožuje otroke, čisto nora je na njih, igriva... Ja, pa na vse drugo tudi. Fajn kuža, samo res je nor. Žin kot sto . A ni? Koliko je pa stara vaša? Je pa res cukr.
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 24.11.2008 16:21:18
|
|
|
|
LoCa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: LoCa usekne te pa lahko vsak, velikost gor al dol. Ja, res je, samo posledice, če te mali ali večji, so pa malo drugačne ... ma ja to je isto ku da bi rekla da ne se vozit z avtom k se lahko ubiješ. al pa raje bodi v zvezi z nasilno babo kot nasilnim moškim, ker te bo on bolj butnu kot ona . pač psa je treba vzgijit, čivava al bullpit. v glavnem, meni se zdi da je vsak pes za v blok, pač upoštevat je treba velikost kar se tiče velikosti stanovanja in svojih lastnih zmožnosti. naučit manir je treba itak vsakega. mi smo imelo kokeršpanjela taprvega in taka duša kot je bil on....ma ni ga čez.
|
|
|
|
RE: Majehn kuža za v stanovanje 25.11.2008 11:19:19
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: LoCa usekne te pa lahko vsak, velikost gor al dol. Ja, res je, samo posledice, če te mali ali večji, so pa malo drugačne ... ma ja to je isto ku da bi rekla da ne se vozit z avtom k se lahko ubiješ. al pa raje bodi v zvezi z nasilno babo kot nasilnim moškim, ker te bo on bolj butnu kot ona . Ne vem, ampak meni so to malo čudne primerjave ... meni se to, če te ugrizne velik pes ali majhen, res ne zdi isto, kot bi se vozil z avtom ali bil doma, ali pa da živiš z žensko in ne z moškim ... Zdaj pa ne vem, a sem čudna ali kako je zdaj to.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?