Anonimen -> RE: Je to dovolj ? (21.11.2008 18:01:42)
|
Tako dolgo se že nisem oglasila in vidim, da je ta tema še kar aktivna. Naj najrej komentiram izjavo MILU1 ''ej, ej, se vidi, da ste daleč stran od revščine,ko se na tak način odločate za otroka ''. Ne živimo daleč od revščine ampak jo lahko vsak dan tudi opazujemo ali pa smo jo kot majhni otroci tudi doživeli. Zato se mi zdi smiselno, da pač tudi na to pomislem. Doma so mi nudili lujbezen, pogovor, toplino, vse... ampak se tudi spomnim kako je bilo ko sem šla 1x v trgovino z mami in mi ni mogla kupit banan ali kinder jajčka. In kako mi je bilo bedno ko je bilo v šoli treba plačati kakšen izlet, ker sem vedela, da doma nimamo veliko ( tudi kot otrok razumeš pogovore staršev ). Saj ne rečem nudili so mi veliko osnovnih zadev, vendar za kdaj kaj ekstrega pač ni bilo. In mi je bilo kot otrok smotano starše morit, če sem si kaj želela. Pač rada bi se prepričala, da bi svojemu otroku nudila veliko. Ne bi ga rada razvadila...ampak ne bi pa rada, da bi imel občutke kot jaz, ko sem bila majhna, da sem stršem pač v finančno breme ( pa čeprav nisem bila, to vem, ampak to sem čutila in to kot majhen otrok ). Žal tako je otroci se veliko bolj zavedajo kot mislimo, ..po lastnih izkušnjah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|