Tinky -> RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del (25.11.2008 19:21:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Tinky, ta stolček iz BC že mora bit ok. A ga nima lunica? Ti pa povem našo zgodbo. Mi smo imeli stolček z udobnim sedežem kot je ta, ki ga imajo v BC, potem pa smo šli enkrat v hotel in so imeli samo to čudo od Trip Trap stolčka. Mater, kdo si je to izmislil? Kot kakšna mučilna naprava. Vse leseno, nikjer koščka mehkega, da bi otrok imel vsaj rit na mehkem, pa še z leseno lato ga zapreš. No, naš se je drl kot živina sredi restavracije, pa je bil sicer hitro prilagodljiv otrok. Tak da hočem ti samo povedat, da se ti zna to zgodit, ko ga boš želela preseliti iz takega udobnega v ono predpotopno čudo. Meni so res ful bljak ti stolčki.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sej dobiš blazine za stolček, tako da otročkom res ni hudo. No, sem bla prej v šopingu, sem kupila stolček, ki je bil v akciji v BC, spalno vrečo, majčko, sedež za kopanje in kup drugih ****rij in pustila spet eno celo premoženje. Pol sem šla z mamo v Nara camice, še dobro da niso imeli moje številke, sicer bi še tam pustila eno lepo cifro. Čevljev nisem dobila, hlače mi stojijo obupno. Iz konfekcijske 38, sem prešaltala na 36 oz. iz M na S. Za ****, me je zadnji mesec full pobralo in vse cunje, ki jih imam mi dobesedno visijo na riti.
|
|
|
|