karamela6 -> RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del (24.11.2008 13:41:50)
|
Ojoj, če vam jst prilepim slike od našega snegeca, bom definitivno zmagovalka. Kriza! Sej mam rada sneg, sam mraza ne maram!!! Mi ponoči kot ponavadi - 2x dojenje, zdaj pa že kar nekaj časa spi. Mogoče bomo pa zdaj po novem spali tudi podnevi malo več. Rajši ponoči 1x več dojim, ker itak traja max 10 min in že spim dalje. Če pa podnevi nič ne spi, pa ne morem nič naredit zraven. No, mene se dugače nekaj loteva. Grlo me žgečka in malo že smrkam. Sicer se nacejam s čajem in silim z limonami in medom, tako da upam, da ne bo šlo dalje. Vikend je bil krasen, ampak je prehitro minil. Bili smo pri mojih starših in sem se si malo odpočila. Ne preveč, ker nisem pustila, da jo imajo samo drugi (beri: jo non stop nosijo) - razvajenost bi bila tako obupna. No, pa smo spet doma. Danes bomo imeli čufte (pošiljka od mami), samo še prilogo zraven naredim. Verjetno pire, kaj pa. Mi to najbolj paše skupaj. metuljcek, a to sta na roke šivala al kaj??? Res čudovita posteljnina! Mislim, da bomo tudi mi letos delali "Ninine čestitke". Saj časa bo bolj malo, ker se jaz še vmes učim, ampak bo treba, za spomin. Glede učenja - joj, jutri naj bi imela en kolokvij, pa sem ga skenslala. Ne zlaufa. Bom morala decembra malo bolj stisnit, ko bo dragi več doma in bo čuval malo. Nič, grem olupit krompir, dokler še spi. bolj detaljno pa bom vsako pokomentirala kasneje... se beremo...
|
|
|
|