metuljcek321
|
lunica, drz se, punca! Iskrene cestitke ob izidu knjigice/prednarocilu ... faca si, da si sla v to ... ja, net stran deluje & je prav prisrcna. Krasna slikica, btw (se nisem prej vidla). A pol ti kar na tisti spodnji mejl napisemo, kolk komadov bi zelele al je dost, ce na forumu? Se mi zdis zelo pogumna, da si se vrgla v te vode, moram rect. Jaz sem pa prevelik cvikator, da bi kaj v tej smeri naredila, pa ceprav ful rada pisem. No, lani se mi je ponudila priloznost, da sem postala soavtorica ucbeniskega kompleta za anglescino Itchy Feet 2 (za 8. r. OS - pri Itchy Feet 1 sem bila pa recenzentka & tako me je opazila glavna avtorica ter me povabila k sodelovanju). Anyway, to mi je predstavljalo izziv & zdelo se mi je fajn poskusit. Dela je bilo veliko, saj sem pripravljala vaje tako za ucbenik, kot tudi za delovni zvezek, kot tudi zbrala ves slovnicni del ter ga razlozila, pa naredila resitve za prirocnik za ucitelje. Zdaj se obeta se 3. del, ampak na porodniski sem si vzela bolj na off, pa se zagovor doktorata imam & je vec kot dovolj ... sicer je pa Anja nr. 1, mozek nr. 2, jaz nr. 3, pol pa dolg nc Lunica, res si dobra, da si vse sfolgala sama. Vem, da je to, da nekaj napises, sele kaplja v morje, in te caka se kup reci, ki jih je treba popedenat, preden gre knjigica v tisk in potem v prodajo! Se 1 x bravo!