metuljcek321
|
Dobro jutro, pupe! Kako kaj? Upam, da je bila noc v redu. Mo smo spet klasicno spali 10 ur, zdaj pa meditira v vozeku sredi dnevne in se pogovarja z zivalcami. IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 alergija na mleko?? pa da bi se šele zdaj to pokazalo? ne vem. refluks? kaj so že znaki? ne vem,ma ne verjamem,da je kaj. ker do pondelka ko sva bla na cepljenju je bilo vse ok,je lepo jel,tut GH in spal in bil dobre volje. še v pondelk je bilo tako,evo od včeraj pa kr neki. ne vem. pa dans je četrtek. po je pa po vsej verjetnosti reakcija. si cepila tudi rota??? Hej, mojcek, tule sem nadla tisti cetrtek. Pa ful dober je tisti link s fototapetami - crazy tiste limete, ej. , dzanika, lustna finta z Janom v imenih. I like it a lot! lunica, fajn, da si uzivala ob branju mojega posta. Merci beaucoup. Z vasimi imeni: vsi imate notri crko A (aha, zdaj vidim, da je tudi glu to pogruntala ). Pa se to: Luka so 4 crke, Anita jih je 5, Darian pa 6. flower, sama se ne sedi, ker se prekucne levo in desno - ampak nje to nic ne moti & bi bla kar skoz tko, pa tud, ce totalno nagnjena. Sam, da cica. Je pa glih vceri P rekla, da naj sama ne sedi brez opore - najboljse je, da si ga posedes pred sabo (tko d ma glavico naslonjeno med tvoje prsi, s hrbtom pa tud sloni nate in je to to) ... skratka: opora mora pri tej starosti se bit (nasa je 4 mes. in 5 dni). majar - tele storije okoli sirokega povijanja so grozljive. pa saj je blo 1a in 1b, kar je V REDU!!!! Jaz upam, da bo vse OK na pregledu. Uboga tvoja pikica - kar 4 plenicke. Revcek mali. Se mal zdrzta, bos vidla, da bo OK. Kdaj imas P? In totalno srckana fotkica, btw! Je pa res sranje, da dohtarji tko razlicno reagirajo pri kolkih - definitivno pojdi po drugo mnenje!!! levinja, morda zobek? Aha, glu, pol moram pa jaz tud tisto gosenico dat v uporabo. Stos je v tem, da imam toliko plisk, da kar ni res & jih postopoma dajem mali. Torej caterpillar pride danes na obisk k Anji. Kako prehlad? Upam, da je bolje. populis, ti se kar hecaj s tem, ce bom tolk cvekala, kolkr so posti dolgi. Ja, seveda lunica, za tole: ps: pozabla najbolj pomembno : ko hodi v javnosti mimo, drži prst visoko navzgor in gleda okol sebe, če ga vsi vidijo. Blacky, fajn ideja z darilci & evrcki za mala dva. In da, oblekica je iz H&M. karamela, dobr se nauc in razturaj pri Mramorju! In ja, tud mi imamo oblekico st. 74 (tudi dobili za darilo --- hi, hi, folk resnicno enake reci kupuje, a ne?), je sicer se mal velika, ampak se ne sekiram. Boljs to, k da je prekratka in lulika gleda ven Super, Majuska & Karamela, da prideta. Midve bova najbrz mal kasnej prisli, ker okoli pol enajstih je, pa da se potem zrihtava, podreva kupcka, itd. Pa saj boste itak tam kar nekaj casa, tko da me sploh ne skrbi:-) lunica, mala sedi zato, ker sem zbrisala svojo roko na desni strani --- mal cudn zgleda zdej, ampak sem hotla, da je sam ona gor. Ne verjamem, da bi zdrzala sama tolk dolg, da bi jo skljocnla ... si tud ne bi upala jo kar pustit. Dobr opazujes. Ma, ko zdej gledam slikico, je kar mal scary vse skupaj. Skratka - photoshop, drage moje! Sem jo podpirala za hrbet, Grega jo je pa slikal. Thanks za pesmice! A tisti link imate, kjer jih je malo morje?