neboglasnica -> RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del (18.11.2008 20:37:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: dzanika hruška zakaj pa prodajaš avto?? Ta je men ful všeč sam je mal predrag za nas. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] se ga ne morva navadit..sva prej mela BMW in greva nazaj na BMW...je pa drgač super avto..cena novega zarad opreme pride 43jurčkov...ker ima VSE Beremo si misli... Malo prej sem na netu brskala za takim, pa je najdražji okoli 32.000 €. Kje še dobiš notri do 43.ooo? Bemti, moji A čudno vplivajo na Staša. Enaki znaki kot zadnjič: sitko ritko, neješčnost, večkrat po malem bi jedel... IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 a bo ktera, ki je v kontaktu z neboglasnico kej po celju hodla? mam dve piksni od čaja spet. Hvala, draga, da misliš name. IZVIRNO SPOROČILO: Inigo joj, jst mam že 8 piksn za gorsko rožo! Mašina, bom morala kar s prikolico k vam na Štajersko v goste prit! mirjam80: zato, ker so prelene, da bi pisale celoten nick... Jaz se pa moram zajeb... z vsemi ciframi poleg imen, kaj! Drugače je pa neboglasnica redka gorska roža.
|
|
|
|