Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 0:21:52
|
|
|
|
lex
|
tak me zavije ati pred mrazom moji trije bombončki nošenje dojenčka po Alinino (po glavi ga je drajsala po asfaltu) Vita sedi - v škafu za perilo to je vse od nas za danes
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 0:22:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 0:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 0:23:55
|
|
|
|
lex
|
blacky lepe voščilnice naša je tud poizkušala na trebušček se prevalit pa ne gre in ne gre, bo že v prihodnjih neh zdaj pa res LAHKO NOČ
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 0:24:55
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. lex super fotke..alex in vita se mi zdita atijeva, alina pa je čisto tvoja Se strinjam, no vsaj 1 je po meni (kar bi blo pa več bi blo pa že kičasto )
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 0:25:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 0:26:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 0:27:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 0:32:02
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka jaz ga pa nimam ,ker nimamo prostora pa tak bi ga mela. Oblačila neprimerno bolj dišijo in so bolj mehka. moje cote pa brez vonja in trde, ko jih v stanovanju sušim. Sploh zdaj ko kurimo Meni cote čist lepo dišijo, pa se sušijo na hodniku
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 0:32:33
|
|
|
|
lex
|
takole se pa jaz izživljam z darili
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 0:33:25
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. čer jaz sem pa mela "bjuti večer"...glavo sem si oprala, nalakirala nohte, popipala obrvi, z vsemi možnimi testeri sem se napocala..še nogice so doble hranljivo masko kak je pasalo pa še to..po skoraj 5 mescih sem uspela nase zvleči naj kavbojke in jih zaprem ...ok, to kar se pol prek obesi pozabimo ...glavno da jih zvlečem na sebe, pa četudi ne diham zravn , ko tak lamp not potegnem jest tut imela svojih lepotilnih 5 minut ... tuš, pranje las, maska, pa kremica za telo ... evo še flaške operem, pa grem spat. jutri pa mami dobim na obisk
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 0:39:04
|
|
|
|
Blacky30
|
Naš adventek: Hiška, ki sem jo izdelala kot domačo nalogo za vrtec:
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 0:39:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Nočko.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 7:55:08
|
|
|
|
nanka
|
Dobro jutro, vau, pa ne da sem prva? Joj kao je bila kratka noč. Juhu danes pride pa miklavž, pri nas ga komaj čakamo. Zdaj grem pa seznam za v trgovino napisat, da mi dragi vse prinese, ker ne morem nikamor.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 8:02:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 8:07:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 8:19:33
|
|
|
|
maja24
|
Dobro jutro, Jest sm spet koma.Ela je ob sedmih začela z Aaaaaaaaaa pa aaaahhhh pa spet aaaaa Lepo čvekejte dones,pa neboglasnico pozdravte Lex ja pru luštne otročke maš,Alina ji ista ti,Alex je pa res atijev,Vita,se mi zdi je pa kr od obeh Blacky tut tvoja dva sta prava cukra ,pa lep venček si naredla,pa Imikimi tut obvladaš Populis kok se ti da peglat zdej,jest komi gledam,pa da bi zej peglala pomojem bi vse zažgala Vreme pa dones ubija
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 8:22:55
|
|
|
|
ilatic
|
DRUŽINSKI DVOBOJ!!!!!!! Punce v ponedeljek 08.12.2008 je snemanje ob 14h. Nujno rabim vaše tel. št. da se slišimo! Zato vas prosim, da mi v toku dopoldneva na ZS pošljete vaše št., če pa katera od vas ve od Inigo, Neboglasnice ter od HD telefonsko naj mi jo one sporočijo. Prosim!!! LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 8:23:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 8:26:21
|
|
|
|
glugluglu
|
Srečanje, danes ob 11.00, Pod vodo, City park, jaz že prihajam,...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 8:26:55
|
|
|
|
Tinky
|
Jutro, Populis imaš ZS. Naša noč je bla super, zdej se z gospodom ukvarja mož, tako da lahko v miru spijem kavo in zmečem vase dva piškota in čekiram RR.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 8:27:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 8:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 8:32:42
|
|
|
|
ilatic
|
a je dons srečanje????? jaz bi tud šla
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 5.12.2008 8:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro vidim, da brez mene 200 ne gre . Al ste me počakale ? naša noč je bla porazna, sem se spravila ob 8 spat, da ja neki nadoknadim, no pa se je do 12 dvakrat zbudil, jaz pa pol v luft gledala, ker nisem mogla nazaj zaspat. zbudil se je še ob pol enih, pol štirih in 6. groza smo bli v posvetovalnici, ampak ni bil cepljen, ker je prehlajen. zdje lepo panča, jaz pa jem tule za računalnikom. lepo se načvekajte čvekice in se beremo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
kopalke dekliceLelly28 RRkakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?enodelne (
36%)
dvodelne (
7%)
samo spodnji del (
50%)
ne nosi kopalk (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!