glugluglu -> RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del (4.12.2008 23:07:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška flower..ravno zaradi tega ti dajo podpisat, da je na lastno odgovornost..sej ti povejo kakšne so možnost..rajš se ne bom spušala v to debato..prihajam iz dohtarske familije.ne rečem da jih zagovarjam ampak niso bogovi...so ljudje ki se motijo!!!in nič ne bo spremenilo stvari, če zdaj vlačijo celotno zdravstvo po tv..če do zdej ni, nikol ne bo...in dr se bodo še vedno motili in ljudje bodo še vedno umirali...na toliko in toiko primerovti pacient umre in nobenega od njih ne pozabiš, ampak živiš s tem celo življenje, da je tebi nekdo umrl, zradi tega ker ti nisi znal, ugotovil, izumil, pogruntal, popravil, krepal...karkoli... rajš bi se borili za to da ne delajo po 24h v kosu pa bi mogoč bli bolj zbrani se strinjam, se velikokrat vprašam kako se zdravniki počutijo, če jim pacient umre, kakorkoli, hudo, jaz tega ne bi mogla prenesti, res eni delajo preveč, samo za nekatere, pa mi ni jasno kako so lahko zdravniki, zraven pa še župani in še kaj, ej to mi pa ne gre skupaj,
|
|
|
|