Blacky30
|
Neeeeeeeee, ne morete it na 5. del, če jaz še tukaj nisem vsega prebrala. Imam 30 strani za prebrat tam way back na strani 90, zdaj pa imam tukaj od strani 162 do 192. Pa da se mi zmeša, če začnete furat še 5. del, mater, mater, mater.... Maja, g. me ni nič nakuril, samo ko me je vprašal, če že imam M, pa sem rekla, da sem imela že 3, je samo rekel "aja, seveda", češ, ja, to je ova zamudnica. Ampak komentiral pa ni nič, je prijazna dušica. Sem mu pa rekla, da zdaj pa vem, zakaj mi na zadnjem pregledu ni hotel povedat, kolk težkega dojenčka imam. Mi je na pregledu prej povedal, da ima okol 3200g, to je bilo en mesec prej. V 38t sem ga pa vprašala, kolko pa zdaj meri otroček, pa je rekel, da zdaj pa ni pogledal, da malo več kot zadnjič, pa sem rekla, da mi ziher noče povedat, pa se je samo nasmejal. Zdaj pa je priznal, da mi res ni hotel povedat in mi je pokazal v kartoteki, vidite, tukaj imam zapisano v 38t da ima okoli 3850g. Kozl! Saj je pravzprav imel prav, da mi ni povedal, potem bi me šele bilo strah. Bi vsak dan računala, kolk je pridobila zraven in bi si še celo jaz želela it prej rodit.
|