metuljcek321
|
Dan, punce! Moj prehlad je precej bolje, mala malo kiha in smrka, a to nama ni preprecilo, da bi se sli malo potepat. Sli sva na soping - najprej v Obija po zavese, potem pa v Supernovo. Anja je dobila nogvicke, pa zabice in kapo (Miklavz), mami pa torbico ... kar tako. Lustno je blo, ja, zelo:-) Sva kar mal zunaj vozickali, k je tako lepo sonce, zdajle pa se maloce prebavi mlecka, potem greva pa se tu pri nas naokoli. Hura! Ja, pametni kuza je v Leclercu in potem dobis malce manj kot 7,50 evra popusta za naslednjic. Ne vem, mogoce pa dobis tud na racunu in potem s tem racunom naslednjic uveljavljas - tudi, ce si brez kartice ... nisem pa zihr. Se ti kar splaca it na informacije & dat delat kartico. Midva zelo rada nakupujeva v Leclercu, slediva akcije in potem se kar nabere popustov - ravno v soboto sva imela gor kar 18 evrov - saj je bil kuzek skoraj zastonj ksenci, soncika, what's up? GR, pridna si z gobelini. Pri nas je to babica furala in je obvladala. Pa kvackala je sto na uro in imamo prekrasno zapuscino nesteto prtickov vseh moznih barv, oblik in vzorckov - zelo nostalgicno in zelo lepo! Aja, pa stosu sem se ful nasmejala. Juno, WB! lunica, za novi zobek! In za uspesno opravljeno posvetovalnico. Mi gremo pa ju3 pokazat naso frcafelo. Pa ha, ha, za tisto "ideal for babies" - ta mali je car! Glede krsta - kar nekaj prijateljic imam, ki so dale kasneje krstit in ni nic nenavadnega - baje. Recimo v cerkvi na Vicu so v glavnem krsceni otrocki, ki ze hodijo (od frendice puncka je bila z 9-imi meseci najmlajsa) - tako da, kokr vama pase s fantom, takrat ga dajta. Proti prhljaju priporocam Kertyol S - dobi se v lekarni. Preizkuseno deluje! Zdaj berem, da tudi Blacky obvlada Leclercove popuste in placuje manj - hura! In za moza, ki te je presenetil s sopkom - krasna gesta! Aha, aha, dzanika pravi tocno to o bonu, ki ga potem vnovcis naslednjic - na racunu je spodaj znesek, ki je tvoj bonus. rebeka, ful kjut slikce! Tista, k sta gor z malcico, je pa sploh vau - si kot manekenka. Prava krasotica A tkole dobr dvojcki vplivajo na mamico al kako? Bring it on! Majuska, kako spet pozira tvoj Aleksander - on je rojen za takele posnetke, res! populis - veronauk? Mi recemo pa verouk. Aha, aha, je ze GR nekaj v tej smeri napisala. Ampak mi smo tud bolj z vasi ... hja, no ja. Tinky, gripa? Drek! Neboglasnica, hitr pod tus in potem negovalno kremo/mleko na telo - sibaj, bejba! To je nalozba za naprej (beri: ze za poletje 2009! A se spomnis tistega linka o sexy zvezdniskih mamicah? Tud me bomo tkole paradirale ... yep!) zimska, kako kaj novi avto? Kul, kul! In katerega ste se odkrizali? In se krst, pa Siolov trojcek - same fajn reci se dogajajo pri vas - le v tem stilu naprej! In se veselimo slikic, jasno! mojcek, so mozoljcki kaj boljs? Bravo za sleepy wrap-e ... jest mam tud tak trak, sam me mora frendica mal poducit, kako to zavezat, ker me je zadnjic ze mirjam opozorila (k sem dala semle gor fotkico), da bi mogla se nekaj prevezat ... ups ... Anyway, ko bom pogruntala, bom ta glavna in se vam pridruzim v klubu mamic, ki (w)rapajo ... lex, dobr mate tole z decembrskimi mozmi porihtan. Mi je vsec, jest bi tud tolkrat dobila darila