rovar_ka -> RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del (29.11.2008 22:29:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška blacky..verjetno jo bova podarila eni kolegici..je mlada in si dela svojo stanovanje ven... jok.eh sej ves kako je, ko se ti vse nabere..... Kaj te muči to, da ne greš nikamor in si nonstop doma z otrokom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mah ja..ma tud če grem kam na pijačo al pa kaj je debata SAMO o otrocih in dojenckih..in zato sploh ne grem ven ga zurat ker se nimam kaj pogovarjat... mah se mi zdi da je ze 1 leto debata samo o otrocih..prej ko sem bla noseca..o nosecnosti, o otrocih, zdej ko mam malo o porodu, o otrocih...ja pa v tri pm sej vem da je mala moje zivljenje ampak a me morte non stop spominjat na to??? veš kaj, odvisno je s kom greš ven..Jaz recimo, če se dobim s kako kolegico iz šole recimo, ko se itak nismo nekaj vidle pa to, je jasno, da se bomo več al majn menle o Tii recimo.. Če pa bi šla naprimer z eno iz službe, ko se ful štekama in si imava že tak veliko za povedat, pa scene iz službe pa to, pa je druga pesem... Pač res odvisno s kom greš. Nimaš nobene take kolegice, ko se že ful dolgo poznata pa debata teče z lahkoto v več smeri?
|
|
|
|