Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 19:14:02
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 netki, kake lusne slikice. Prava idila! Dobr ste to vi uzival na snegu. In recept - meni se slisi yummy. Ju3 naj pa kar moz kaj pripravi, pol bosta pa primerjala jedi. aha...že vidim kolk bomo lačni
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 19:17:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, kaksno musko pa ti poslusas? In ples? Tudi standrardni in LA? pred nekaj leti je bil latino prvi na top listi ... zdaj pa poslušam praktično vse razen goveje muzike in rave-a. Rock, etno (še najraje arabska, keltska varianta), klasika. Ples - ma vse sorte no, edino stepat se nisem naučila, sem bila preštorasta Pa ti?
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 19:34:26
|
|
|
|
Blacky30
|
Moje pecivo se peče. Teja je danes ful pridna, samo spi, Nejc pa tudi, se lepo pridno igra, tak da sem lahko ustvarjala v kuhinji. Netki, meni se sliši zelo mnjamiiiii. Daj povej recept, plis, bi jaz to kar sprobala. Pa ful lepe slikce! Venček pa je ful lep. Čestitke za 4 mesece!!!!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 19:54:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
Majuska, jest tud plesala vse zivo, ze od osnovne naprej, pa do l. 2006 - dzez balet, pol pa standardne in LA v Kazini, Urski in Boleru - to zadnje z mozem, sva fuuuuul uzivala in pol mas na koncu ene stopnje se nek "test," pa podelijo ti nagrado, da obvladas glavne plese. Res fajn, pa druzabno. Si prav zelim, da bi spet kaj sla. Muska, meni je rock super, pa tud pop mi je OK --- bendi a la Queeni, Rolling Stonesi (bla na koncertu - vau, super, super, super!!!), U2, Guns'n'Roses, Bon Jovi ipd. --- mnjam, mnjam, mnjam. Se to, pol se gremo pa kopat z malo zabico: dons ob 23.55 ( , zakaj tko pozno?!) bo na POP TV odlicen film BELEZNICA oz. THE NOTEBOOK ... to morate videt, res. Kar posnemite si, ne bo vam zal, res! Midva sva ga ze parkrat gledala na DVD-ju ... je enkraten! Priporocam sto na uro!!!!!! Pa-pa
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 19:55:52
|
|
|
|
Inigo
|
da bomo prej na 200... mami in sine pozirata... zdj pa rečte, dam i ni podoben?! sj ne vem komu je! Brin v nevem stolčku sm mu preložla rjuho in dala čez varovalo, da se je čimveč hrane obdržalo na tem... ne na tleh, kr se neb nič vidlo, k mamo pisan laminat. in pol bi to naše muce lizale...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 19:57:12
|
|
|
|
netki
|
GRATINIRAN KROMPIR S ŠAMPINJONI za 4 osebe: 750g krompirja sol 300g šampinjonov 2 žlici olja 3 rdeči feferoni 1 šopek peteršilja poper maščoba za modelčke ali pekač 1 čebula 20g masla ali margarine 100g gorgonzole 50ml belega vina 100ml smetane 100ml mleka 1-2 žlici jedilnega škroba pečico ogrejemo na 220 krompir olupimo, narežemo na majhne koščke in 5 minut kuhamo v slani vodi Šampinjone očistimo, jih razpolovimo in na hitro prepražimo na olju. Feferone razpolovimo, jim odstranimo semenje in jih sesekljamo. Peteršiljeve listke potrgamo iz stebelc. Vse sestavine zmešamo, posolimo, popopramo ter nadevamo v pomaščene modelčke ali pekač. Čebulo olupimo, jo narežemo na kocke in prepražimo na stopljenem maslu. Dodamo nadrobljeno gorgonzolo. Prilijemo vino, smetano in mleko, vmešamo jedilni škrob. razmešam z malo vode, zavremo, solimo in popopramo ter prelijemo po zelenjavi v modelčkih. Damo v pečico in pečemo 15 minut oz. da se na vrhu naredi zlato rjava skorjica.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 19:58:11
|
|
|
|
Inigo
|
z markom sva že pogledala ful nekih filmov... zdj pa nama je kr nekak zmanjkalo kaj bi gledala. raba pa mama romantične komedije, komedije, grozljivke, srhljivke, kaka romantična drama... kaj priporočate?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2008 20:04:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:23:04
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, jest tud plesala vse zivo, ze od osnovne naprej, pa do l. 2006 - dzez balet, pol pa standardne in LA v Kazini, Urski in Boleru - to zadnje z mozem, sva fuuuuul uzivala in pol mas na koncu ene stopnje se nek "test," pa podelijo ti nagrado, da obvladas glavne plese. Res fajn, pa druzabno. Si prav zelim, da bi spet kaj sla. Muska, meni je rock super, pa tud pop mi je OK --- bendi a la Queeni, Rolling Stonesi (bla na koncertu - vau, super, super, super!!!), U2, Guns'n'Roses, Bon Jovi ipd. --- mnjam, mnjam, mnjam. Se to, pol se gremo pa kopat z malo zabico: dons ob 23.55 ( , zakaj tko pozno?!) bo na POP TV odlicen film BELEZNICA oz. THE NOTEBOOK ... to morate videt, res. Kar posnemite si, ne bo vam zal, res! Midva sva ga ze parkrat gledala na DVD-ju ... je enkraten! Priporocam sto na uro!!!!!! Pa-pa Mi se gremo tudi kmalu kopat ... Ples je pa itak zakon
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:26:02
|
|
|
|
Inigo
|
eh, hruška! kake maš! sj se boš uklopla! boš vidla. ti le pojdi. po pasalo malo odklopit.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:26:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška punce moje, danes sem povabljen na večerjo (20 babnic) in je moj reku da brez problema pazi otroka..ampak ne grem...enostavno ne vem kaj naj se pogovarjam z njimi.,so brez otrok, v službah, hodijo okrog.in enostavno vem da bom kot peto kolo zraven..od tega še vseh ne poznam....resno sem ugotovila da se ne znam več pogovarjat o drugih stvareh kot o otrocih hehe, tudi jaz ugotavljam spremembo pri sebi ... se vidi, koliko sem na RR in s familijo, samo še o otroških stvareh se pogovarjamo. Dobro, da z možem debatirava še o čem drugem no s prijateljicami, ki še nimajo otrok, se je pa zdaj res hecno pogovarjat. OK saj omeniš, kaj počneš z otrokom, ampak potlej pa kmalu zmanjka ...
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:30:20
|
|
|
|
nanka
|
HD, pojdi na večerjo, boš videla da bo pasalo, boste že našle skupno točko pogovora, pa malo se boš odklopila.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:31:45
|
|
|
|
nanka
|
Inigo, pravi mamin fantek, če vprašaš svojo žlahto, ti je čisto podoben, če pa njegovo, je čisto njemu podoben.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:34:52
|
|
|
|
Inigo
|
nanka, ja je pravi mamin sinek ja. čisto res! mama je zakon! samo, da ti povem, da mi je samo ena bivša sošolka rekla, da je meni podoben... drug noben! tut od moje žlahte ne... tko ,da mo kr moglo držat da "ni moj"
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:35:06
|
|
|
|
nanka
|
Netki vajina dva fanta sta tudi ful uživala na snegu, lušni ste. Pa hvala za pohvale naše bejbe. Kozice so se vglavnem že posušile in odpadle, ima samo še tiste ki si jih je spraskala, še dobro da jih po obrazu skoraj nima, ker bi ji ostale same luknje, si jih je kar dosti spraskala.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:38:14
|
|
|
|
nanka
|
Inigo, pošiči vajine slike ko sta bila še dojenčka pa malo primerjaj, boš videla če je tam kakšna podobnost. Meni so za Zojo vsi govorili kako je čisto Maticu podobna, pa sem poiskala sliko Tjaše in sta popolnoma enake, kot bi bile dvojčice. Če nebi bila Tjašina slika skenirana, kjer se vidi da je starejša slika, bi lahko rekli, da je to ena in ista punčka. Bom poiskala obe sliki in jih prilepila.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:42:41
|
|
|
|
sasi13
|
inigo sorry ker nas zadnjič ni bilo ampak enostavno ni potegnalo pridit. full sta luštna mami in sinko , vidim da mu je korenček bil všeč, naša dva sta ga full jedla.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:45:16
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Netki vajina dva fanta sta tudi ful uživala na snegu, lušni ste. Pa hvala za pohvale naše bejbe. Kozice so se vglavnem že posušile in odpadle, ima samo še tiste ki si jih je spraskala, še dobro da jih po obrazu skoraj nima, ker bi ji ostale same luknje, si jih je kar dosti spraskala. Uh ne sprašuj, meni je ena pika ostala sredi čela - prav grozno piko sem imela tam in je zdaj ostala luknjica, na srečo ni preveč opazna no
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2008 20:45:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 20:49:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ne grem..ker sem res postala totalno asocialna..poleg tega se je večerja zacela ob 8h...kaj naj..moj ni še niti 1x sam spravil male spat...če pridem zdej tja bodo vse že site, sigurno bodo mele ze par deci v riti..kak se naj pol vklopim..pridem tja in kaj bo tema..kk sem zamudla ker sem mogla dat otroka spat...in spet debata o otroku..iz istega razloga nočem hodit na telovadbo z dojenčki..kaj bom spoznala druge mamice in se njimi menla o čem?? dojenčkih...sem hotla it na pilates, ne morem ker ima takrat moj treninge...tam bi vse kako spoznala se mogoč mela kaj za menit z njo...mah eh..danes mi je res vse dol padlo. no če ne drugega sva pa vsej sedežno najdla in jo dobim že v torek..in kaj bom lahk delal...z malo se valjala po njej... Tvojega bo treba navadit, kako se da malo spat ... malce moraš odklopiti, verjemi drugače boš enkrat samo pregorela. Jaz sicer ne hodim na nobeno vadbo, ampak mi paše, če grem 1x na teden recimo sama v trgovino. Da me vsaj tisto eno urico ni
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 21:17:18
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 dons ob 23.55 ( , zakaj tko pozno?!) bo na POP TV odlicen film BELEZNICA oz. THE NOTEBOOK ... to morate videt, res. Kar posnemite si, ne bo vam zal, res! Midva sva ga ze parkrat gledala na DVD-ju ... je enkraten! Priporocam sto na uro!!!!!! Pa-pa jaz tud priporočam, zelo lep film, Inigo, tega glejta z dragim
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 21:23:27
|
|
|
|
Blacky30
|
HD, kako to, da sta novo sedežno kupila? A nimata vidva usnjene rjave? Majuska, si bila pri g.? Kaj si zrihtala? No, saj to sem te že enkrat nazaj vprašala, pa si mi mogoče tudi že odgovorila, samo ne vem, kdaj bom do tja prišla, me pa zanima. Si bla šele na poporodnem?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 29.11.2008 21:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
lalalalalalala lahko noč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2008 21:28:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2008 21:28:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?