Inigo -> RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del (27.11.2008 22:10:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Inigo hruška, kk si ti pumpaš mlek - maš ročno al električno črpalko? pa maš vedn ta izcejalni refleks? kr men to mal nagaja... sem i zgodi samo tu in tam... bolj ne kot ja. in pol si ful mal načrpam. ročno od tommee tippee... izcejalni tako da ne folga pumpat in pol mi dol po joški teče, pa pa se pumpa ne drži kože ker mam mokro joško ker jo zaliva....[sm=smiley29.gif] si pa tak ob večerih spumpam 100ml ven iz obeh...tolk da je za naslednji dan za kašico in če ma mala kake finte pa noče zaspat..jo pa mal zalijem..je pa v vsaki not po mojem še ene 30ml..kar bi ona ven scuzala.... kolk si pa načrpaš in kolk čsa po dojenju??? aha! jst sm tut mela tomi tipi, pa smo jo zgonjla, da je hin. sm si ravn ta tedn kupla novo, od mam, ful bolša! si lahk naštimaš moč vakuma. no, pr men je tko, da če izcejalni rata, pol si iz ene napumpam tut po 70ml, če ga pa ni... pol pa ravn dno pokrije. al pa mogoče kaj mal zravn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne vem ka bi nardila, da bi se stvar popravla... si pa ponavad črpam po dojenju, ko zaspi. tko da poskusim popumpat iz tiste, ko je zizal - če še kaj priteče, pol pa drugo. in tam če je po planu, pride kaj, če ne pa ne. včasih pa se mali mrduli, mene pa že kj tiši... pol pa pumpam, in takrat rata teh 70ml. ponavad pa si pumpam tko... 3x na dan, da neki skup spravim za večerno kašico.
|
|
|
|