Gina -> RE: prvošolčki (14.11.2008 18:12:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: valchy912 ja včeri so imeli to slovestnost, meni je pa tk žel ker nisem mogla it zraven - nisem mela varstva za našega malčka - in prvošolak mi je full zamerla. Nevem kaj naj ji rečem, mam full slabo vest in mi je grdo pri srcu. Valchy, ne sekiraj se. Sploh ne vem, zakaj tak cirkus delajo iz sprejema v šolsko skupnost. Za moje pojme je vsak sprejet v šolsko skupnost 1.sept., ko ga sprejmemo z vsemi svečanostmi v šolo. Če se kdaj zgodi, da kak starš ne more priti, pač ne more priti. Zato ni konec sveta. Če gre za nastop, je malo zoprno, če ne pride nihče gledat otroka, če pa gre za druge formalnosti, je pa tako, da se itak ne pričakuje, da bodo vsi prišli, pridejo pač tisti, ki lahko, pa naj bodo to dnevi odprtih vrat, popoldanske delavnice, dnevi šole, končni obisk plavalnega tečaja, sprejem v šolsko skupnost, razne proslave ob različnih praznikih.... Danes pač živimo v takih časih, da imamo ogromno teh prireditev, zraven pa ogromno drugih obveznosti, torej iz dogodka, ki bi nam bil sicer všeč, naredimo neprijetno obveznost. Tako da...nič sekirat.
|
|
|
|