Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 21:56:32
|
|
|
|
mala maja
|
Ja no povej kol jih šteješ. Ja Anitka veš sej jest ne vem kaj me je prijel. No vsekakor me vsako pomlad nekej prime, ma sej zaljubljena nisem več :zmeden::zmeden: tako na noro. Sam ko razmišlam kolk mam zadnja leta u.... pa h... pa vse mi gre narobe. No ne čist vse sej mam :modri::duda::modri::duda::modri::duda: pa še enga :modri: za povrh. Jest se nimam za kaj pritoževat. al pa nimam ne mamice ne atija da bi :duda: vidla, brat ga pa še pogledat ne pride, ma kaj pogledat še vpraša ne nič.
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 21:56:52
|
|
|
|
Anitka
|
Ja jaz sem pač tako mislila, ko si napisala, da ne veš če spadaš sem. Saj veš naša :fis: ika je tudi še zelo mlada, pa sem msilila, da si njene "sorte" Sorry nisem našla primernejšega izraza v tem trenutku:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 21:57:16
|
|
|
|
cmokec
|
Motovilcica izvoli :kava:. Drugač sem pa jaz prov fino. Slabosti so zgleda minile, imam nove cunje, ker so stare preveč na tesno, pa sitna sem bila včerej kot:hudicek:, dons sem pa pridna :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:00:08
|
|
|
|
Anitka
|
Eh mala maja sem kar malce žalostna skupaj s tabo. Upam, da bo kmalu bolje. Pa ne jemlji se bratovih "dejanj" preveč k srcu. Glavno je, da si ti srečna s svojimi najdražjimi. Bo bolje. Cmokec no to bo pa tudi ena dobra stvar v moji nosečnosti, da mi ne bo prevroče z velikim trebuhom. :)-:)-:)-
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:00:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne spadam sem sem napisala, ker ste tu gor skor same nosecke al pa mamice. Pol se pa clovek zacne sprasevat kaj sploh dela v zivljenju, da so vsi okrog njega ze poroceni pa majo otroke.....:duda:, on pa se kar bluzi po svetu pa isce princa na belem konju, ceprav ve da so ze vse prodali!:)-:)-
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:01:59
|
|
|
|
Anitka
|
Matovilcica bo prišel čas tudi za tvojo poroko in :duda::duda::duda: Princ na belem konju že počasi prihaja k tebi.:)-:)-
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:05:14
|
|
|
|
cmokec
|
Motovilcica, seveda pašeš na forum. Ne primerjej se z drugimi, važno je, kaj ti čutiš. Veš nekatere imajo princa, pa bi ga najraje odslovile, druge so dobile prince svojih sanj, ti ga pa še boš. Čist nič še nisi zamudila, ker je za vsako princesko nekje princ, ki jo bo osrečil. Do takrat pa je probaj malo jahati, da te ne preseneti s kakim galopom. Sorry, kake pišem :ups::ups:
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah sej... se ne bi sekirala... ce me pa druuugiiii....:(( Mah... bo že Ne morejo prebolet da nimam fanta. GRrrrrr. Jah to s princi je pa tak..... no sej ne vem kk je...:)-
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:08:15
|
|
|
|
Anitka
|
:nosecka:Cmokec :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- A to pa so nosečniške, a ne? :)-:)-:)-:)- (se hecam :love::love::love: )
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:09:34
|
|
|
|
Anitka
|
Matovilcica zardi drugih se pa sploh ne rabiš sekirat. Ko bo čas, bo tudi dedc, do takrat pa uživaj v radostih samskega življenja.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Joooj... sam cmokec... si me pa nasmejala.... Tu gor ste same pozitivke. Clovek lah se poci od smeha :)-:)-
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:13:03
|
|
|
|
Anitka
|
Lubice moje drage - lahko noč in vsaki eno bolho na pomoč. Se beremo spet jutri in hvala za družbo. vaša Anitka:metulj:
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Nočko!
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:13:54
|
|
|
|
cmokec
|
:)-:)-:)-:)- ve se norca delate, jaz pa čist resno :)-:)-:)-:)-:)- Anitka to niso nosečniške, sem skoz bolj tko 8)
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
joj bogi moj mož, ko bom js noseča!
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj si res ful tečen-a ko si noseč-a?
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:15:57
|
|
|
|
cmokec
|
Midva tud greva še mal drugam novičke pogledat, pol pa nini nani. Lepo nočko, če vas pa bolha pič, pa ne mene klicat. Nič kriva. :)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je katera za eno hitro kavico, čajček? 27.3.2005 22:20:47
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)- Heh... vsaj enkrat v zivljenju, ko si lah dovolis bit tecna a ne!:)-:)-:)-
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?