Nosecniske obleke v MB (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bonna -> Nosecniske obleke v MB (27.3.2005 21:01:15)

Hoj punce!

Saj vem, da ste o tem najbrz ze velikokrat pisale ampak a bi mi lahko katera povedala, kje lahko v MB kupis kake nosecniske obleke.

P.S. Ker se ravno ne spoznam najbolj na MB, bi prosila, ce mi lahko poveste tudi kako se do trgovin pride (vsaj priblizno)

Hvala, Bonna

Vrtnica1 -> Nosecniske obleke v MB (28.3.2005 9:20:15)

Sem slišala, da so v H&M v MB ful dobre in ful poceni nosečniške obleke. Samao, kje pa je v MB H&M, pa žal ne vem. Aja, menda tam, kje je bil prej Merkur.
Lp, V.:rozica:

borovnička -> Nosecniske obleke v MB (28.3.2005 11:35:17)

bonna, v H&M imajo res veliko izbiro in kar luštne obleke. Potem imaš na Gornjem trgu tudi eno trgovino, sicer za dojenčke, ampak imajo za nosečnice tudi, pa v Euro Parku sta celo 2 če se ne motim, ravno tako za dojenče, pa nekaj oblek za nosečnice imajo. Pa sigurno jih je še nekaj, samo se ne spomnim zdajle.

A kako do njih prit? Hmmmm... skoraj leto dni sem že v MB pa še vedno nisem osvojila ulic.:ups: Ta na gornjem trgu je levo od spomenika, na vogalu hiše, imajo veliko izložbo, ne boš zgrešila. Če ti opišem pot do H&M bom tako zakomplicirala, da sigurno ne boš našla.:)-:)-:)-:)- To ti bo kaka štajerka znala bolj povedat.:bravo: Euro Park pa verjetno veš kje je.

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Nosecniske obleke v MB (28.3.2005 17:14:10)

Tista trgovina na Glavnem trgu pa je v Poštni ulici in se imenuje Ma-mi. Super roba in niti ne tako draga. Če najdeš Glavni trg, potem najdeš takoj tudi trgovino. Ja, pa tudi H&M ima dobro robo in poceni. Tam sem jaz kupila modrčke za dojenje, ki so res najbolj poceni tam.

Stran: [1]