Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 11:19:28
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ko si spal. Tako je naslov onemu, o katerem sem prej pisala in ste ga tako lepo zignorirale. Svaka vam čast. Tak je. Ne daj se Volga!
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 11:21:09
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Pa un je lušn, ko igra una igralka, se bom potem spomnila imena. Ko prodaja ona karte na podzemni, pa potem reši enega možakarja, ki je padel na tračnice in se potem zaljubita. V filmu ji je bilo ime Lucy, drugače je pa Sandra Bulok. Ja, ja, vem kateri. Ampak tega sme pa že 100-krat gledala. Volga, daj ti še malo beri, ne samo črk gledat.
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 11:28:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Pa un je lušn, ko igra una igralka, se bom potem spomnila imena. Ko prodaja ona karte na podzemni, pa potem reši enega možakarja, ki je padel na tračnice in se potem zaljubita. V filmu ji je bilo ime Lucy, drugače je pa Sandra Bulok. Ja, ja, vem kateri. Ampak tega sme pa že 100-krat gledala. Volga, daj ti še malo beri, ne samo črk gledat. ojoj, oprostite gospa, mi je zelo nerodno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2008 11:28:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 11:30:18
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga ojoj, oprostite gospa, mi je zelo nerodno. Jaz nisem gospa. Gospe ciprese vohajo. Jaz sem dekle.
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 11:30:59
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Joj, kva vse zamujaš. Aha, kaj pa? Razne čipe v možganih, to je pa tudi vse.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2008 11:41:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 11:42:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pri tem filmu sem na koncu skoraj spustila eno solzo. Tista scena na helikopterju. To pa res ja, tista scena je ful huda.
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 11:45:27
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pri tem filmu sem na koncu skoraj spustila eno solzo. Tista scena na helikopterju. To pa res ja, tista scena je ful huda. Kar naj bo.
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 11:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
< Sporočilo je popravil kind lady -- 14.11.2008 11:49:42 >
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 12:30:39
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Felicity bounce Kaj pa je to? Verjetno kakšen film. Ja, verjetno. Ampak sliši se pa tako, kot bi eno truplo v vodo padlo. No, sja ne da bi zdaj ziher vedela, kako se to sliši, brez panike. ma si smešna Film je seveda, saj govorimo o filmih. Igrata pa Ben Affleck in Gwyneth Paltrow http://www.imdb.com/title/tt0186894/
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 13:39:00
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Film je seveda, saj govorimo o filmih. Igrata pa Ben Affleck in Gwyneth Paltrow http://www.imdb.com/title/tt0186894/ Aha, ah,a ja, tadva sta mi pa ful všeč. Samo ta film je bil pa nedolgo nazaj na TV, se mi zdi. Ko je ona kao ena nepremičninska agentka, vdova, on pa dela pri letalski družbi in je od nje pokojni mož njega zamenjal na letu, ko je potem letalo strmoglavilo.
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 13:48:17
|
|
|
|
kalbo
|
Love actualy is, je meni eden lepših pozitivno naravnanih filmov. Before sunrise in nadaljevanje Before sunset sta mi pa najboljša ljubezenska filma, pa Petelinji zajtrk mi je tud dober, pa še pa še jih je, sam se zdajle niti slučajno ne morem spomnit kaj več.
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 13:49:47
|
|
|
|
Mišni
|
Love actualy is, je meni eden lepših pozitivno naravnanih filmov. Before sunrise in nadaljevanje Before sunset Kdo pa kaj igra v teh filmih? Kakšni znani mogoče?
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 13:57:56
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Love actualy is, je meni eden lepših pozitivno naravnanih filmov. Before sunrise in nadaljevanje Before sunset Kdo pa kaj igra v teh filmih? Kakšni znani mogoče? http://www.imdb.com/title/tt0112471/ http://www.imdb.com/title/tt0314331/
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 13:59:58
|
|
|
|
kalbo
|
V Love Actualy is igra cel kup igralcev, med njimi tudi hugh Grant in sicer Angleškega ministrskega predsednika. Lušen film res.
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 14:02:15
|
|
|
|
kalbo
|
Pretty Woman, pa Notting Hill. Ta dva sta tud OK.
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 14:03:28
|
|
|
|
kalbo
|
My Best Friend's Wedding
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 14:05:13
|
|
|
|
kalbo
|
Wedding Crashers
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 14:07:56
|
|
|
|
kalbo
|
Forrest Gump
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 14:11:54
|
|
|
|
talika81
|
fool`s gold priporočam, je zabaven film ... my ex the break up john tucker must die
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 14:15:38
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo V Love Actualy is igra cel kup igralcev, med njimi tudi hugh Grant in sicer Angleškega ministrskega predsednika. Lušen film res. Uuuu, to mora biti fajn. Thanks.
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 14:16:11
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: talika81 fool`s gold priporočam, je zabaven film ... my ex the break up john tucker must die Tole se tudi vse fajn sliši.
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 14:16:49
|
|
|
|
kalbo
|
Sleepless in Seattle
|
|
|
|
RE: Naslovi dobrih filmov 14.11.2008 14:56:31
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Love actualy is, je meni eden lepših pozitivno naravnanih filmov. Before sunrise in nadaljevanje Before sunset sta mi pa najboljša ljubezenska filma, pa Petelinji zajtrk mi je tud dober, pa še pa še jih je, sam se zdajle niti slučajno ne morem spomnit kaj več. Ja, ta je tudi lep. Pa še Božični je.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?