pikice na prsnem kosu? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

monika trtnik -> pikice na prsnem kosu? (13.11.2008 15:20:16)

pri 22 mes.je nasa pupa cez noc dobila drobne pikice,a le po prsnem kosu,je ravno prebolela prehlad,drugace pa je razpolozena,je normalno!kaj bi to lahko  bilo? hvala za odgore!lp         

katra55 -> RE: pikice na prsnem kosu? (13.11.2008 15:26:13)

A je imela tudi kaj vročine?

monika trtnik -> RE: pikice na prsnem kosu? (13.11.2008 15:30:15)

vrocine zaenkrat nima,tudi drugace se vede kot zdrava!

kajalin* -> RE: pikice na prsnem kosu? (13.11.2008 15:36:45)

Zanimivo,moja lin jih je tudi zadnjič imela,ko sem jo zjutraj tuširala sem jih opazila enih 5,potem so izginile sem mislila da so vodene koze sam je izginilo.Stara bo 4l.

Maxica -> RE: pikice na prsnem kosu? (13.11.2008 15:44:47)

Ji je bilo mogoče kaj vroče, se je potila pod oblačili? To se našima dvema večkrat naredi, pa potem tudi hitro izgine. Poleti, no, pa tudi pozimi, če sta preveč oblečena.

katra55 -> RE: pikice na prsnem kosu? (13.11.2008 16:20:34)

Lahko da so te pikice nastale, ker ji je bilo prevroče.
Če bi imela pred tem vročino, bi lahko šlo za šesto bolezen.

tinas -> RE: pikice na prsnem kosu? (13.11.2008 23:55:35)

lahko, da ima 5 ali 6 bolezen. naša je imela eno od teh dveh (ne spomnim se katero), vendar je imela visoko vročino, potem je vročina nenadoma padla in so se pojavile drobne pikice najprej po telesu nato pa so se razširile na okončine in izginile. Pri drugi bolezni je baje isto, le da je vročina nizka, potem pa se pojavijo pikice. lahko, da je 5. ali 6., pokliči P, sicer pa mine sama od sebe, ni zdravila.

pa-pa
t

muška -> RE: pikice na prsnem kosu? (14.11.2008 8:53:15)

šesta bolezen ni pogojena z vročino. Šesta se ji reče, ker straja 6 dni, se pravi 3 dni vročina, 3 dni pikice po prsnem košu in hrbtu.  Mogoče so bili pri vas tisti trije dnevi vročine v prehladu, zdaj pa so izbruhnile pikice.

Skratka nič hudega ni, punčka tudi kužna ni več. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

monika trtnik -> RE: pikice na prsnem kosu? (14.11.2008 19:45:56)

hvala za vase odgovore,kot kaze so pikice res,ker ji je bilo vroce,                                           tudi,ko je bila prehlajena temperature ni imela,pikice pa so danes                                          skoraj povsem izginile!lep pozdrav

Stran: [1]