Anonimen -> RE: Sončki januarčic 08 - 5. del (20.11.2008 10:05:06)
|
Jutro! Naša noč pa je bila danes pestra, Jan se je prvo polovico noči skos neki zbujal in jokal. Potem pa sem mu zgornje dlesni namazala s Calgelom in je bilo boljše in je spal do 6:30 ure. Kaj vi tudi kaj uporabljate Calgel, pa nekatere sem videla da date tudi Calpol. Sej če jim to pomaga zakaj jim ne bi dajali, a ne? Bila pa sva zjutraj že zunaj, sva šla en krog po vasi. Sedaj pa panča svoj dop spanec. Pa sončka imamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in ga bova izkoristila za vozičkanje. Ker se nam čez vikend baje obeta sneg. Kr ne morem verjet. Lea ga itak že komaj čaka. Mala pikica kako luštn je tvoj Gašper na avatarju, je že čist pravi dečko! Ampak meni kr ne gre tole limanje od zwani.com, dej mi prosim pomagaj. Vaney fajn, da sta z dragim mal uživala čez vikend. Pa nikar ne mej slabe vesti, sej ti lepo intruder napisala. Pa itak, da moraš met mal časa tudi zase, si potem veliko bolj vesela mamica. No, vsaj pri meni je tako. Mi dva z možem sva bila tudi v sob zvečer sama zunaj in nisem imela nič slabe vesti. Sej se vsak dan velik ukvarjam z otroci, sej zvečer pa itak spijo. Pa dej mi vseeno povej kaj so ti ženske rekle glede vrtca, please!!! Ker še zdej ne vem ali naj ga vpišem v Dragatuš al kaj? Pa Nado poznam in je fajn, Zlata pa je letos prišla in je ne poznam. Dašabina, sunny in piškamiška tudi vaše slikice so zelo lepe!
|
|
|
|