limma -> RE: Sončki januarčic 08 - 5. del (10.2.2009 13:45:30)
|
Dan, da se malo javim Najlepša hvala za vse posredovane objemčke, pikepoke, sms sporočila... zagotovo so pomagali, ker je Neža danes že precej pojedla, vročina ji je tudi padla na 37,5. Zdr. je rekla, da je imela v ustih neke "pikice", zdaj so pa že skoraj zginile in zato ni mogla jest, ker jo je bolelo [sm=smiley13.gif] Z [sm=love.gif] sta se lepo znašla in ponoči je lepo spala. Ji je še tekla infuzija in so ji privezali rokico k postelji... Jaz sem doma, sem tako švoh, da si niti imunala ne morem ponovno odpret, vročina mi kar ne pade... si dajem obkladke, tako da bo... se moram potrudit kaj pojest, sem nazadnje jedla večerjo v soboto[sm=zmeden.gif] Mi je bilo pa včeraj zvečer tako grozno, ker nisem bila pri Neži, ampak sama doma in nihče ni spal v sosednji sobici, da sem se kar zjokala [sm=smiley19.gif] Moram pa pohvalit [sm=love.gif], je v nedeljo zvečer pospravil celo stanovanje (smo šli v bolnico in pustili krompir v pečici, itd) in opral dva stroja perila... med črno perilo se je sicer pretihotapil robček, ampak to ni tako pomembno [sm=smiley36.gif] Še na hitro: Klaja, kakšna lepa novica [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Res sem vesela zate! Želim ti lepo nosečnost in zdravega [sm=duda.gif] Kako se pa počutiš? Ti je slabo? Katee, Žan Luka je pravi frajer [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Klemen, za samostojno hojo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] zdaj bo te šele mamica lovila [sm=smiley1.gif] intruder, za Vida in za tvojega očeta... [sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif] Za vse bolančke pa [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|