nana35 -> RE: Sončki januarčic 08 - 5. del (25.1.2009 20:55:39)
|
Mi mo že nekaj časa doma,Klemen je v postelji,je bil utrujen od zanimivega dneva,sploh ker se je popoldan igral z Vidom.Domov smo prišli okoli 19h.Ob 20h kopanje in spanje.Cel dan je samo jedel in jaz tudi,da imam sploh slabo vest,da sem se nažirala.Zdaj pa res počasi hujšanje. Sem obesila še perilo,zdaj pa moram zložit stvari iz pomivalnega stroja in počistit kletko našemu kanarčku. intruder,hvala za današnjo pogostitev,obema oz.vsem trem.Upam,da kmalu ponovimo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tako se bo moj kratki vikend končal.Jutri pa spet na delo.Moja šefica je takooo zahtevna,da je groza,vse mora biti nafrizirano kakor ona dela,tako da se počutim,kot da se znova vse učim.No,v glavnem naučila me bo svojega stila in friziranja,pa tudi ni slabo,ker je res moderna frizerka,plus tega me bo kasneje še naučila ličenja.No,saj ne da se ne bi znala namazat ampak tistega profesionalnega ličenja mislim.Bomo videli... Mi pa gremo končno v torek v posvetovalnico in dobi zadnjo pikico,tako da v torek sem spet prosta,ker imam ob tako čudni uri.12.20.Potem pa še en dan grem na zdravniški pregled za službo in to bo vse. Lepo noč vam želim.
|
|
|
|