|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
25.12.2008 19:50:25   
klepetka
dober večer,

Lana že spi, ekr je danes spet sam o1x spala in jo potem zmanjka že okol pol sedmih.Včeraj sem bila pa  pri polnočnici pa me je tako zeblo v noge da sem bila zihe rda me je zanohtalouser posted image .Ampak vseeno ni bilo tako hudo.user posted image
Tale današnji sneg je kot naročen . Čarobni božič.

katee, upam da Maksija ni prehudo bolelo, boščekuser posted image user posted image
V ponedeljek pa prideva tudi midve oz. še Maruša bo, če le ne bo preveč neugodno vreme. In tudi meni se zdi Kolosej boljša izbira(zato ker ne vem ,kje je ta arena vodafon al kaj je žeuser posted image user posted image )Ura pa tud več kot odgovarjauser posted image

sani, veš da vas ne bi motili med praznovanjem, ko pa so ziher bili vsi (Koroškauser posted image ), čeprav pomarančne torte se pa ne bi branilauser posted image .Za v bodoče pa ni problema, lahko se bomo kdaj zmenili za kakšno kavo, z veseljemuser posted image

mml, kako krasne slikceuser posted image . Res sta  lepa božičkauser posted image .

limma, kako  se je imela Neži včeraj? Ji je bilo všeč?Verjamem da je bilo  superuser posted image

martinca, se spomnim, da sem  jaz sem v takem primeru kot je zdaj pri vas, pri M. in D. že razglasila  in razbobnala na veliko,  da hodita. user posted image Bi pa rekla, da to otrok še ne hodi.  Razmišljam nekako tako kot  vaney

piškamiška o to pa je bilo pol daril, da razmišljate o prizidkuuser posted image . Si me nasmejala. Pa suepr da ste lepo praznovali

dašabina, o groza, Mihca je pa res nekdo čuval, da ni zgrmel v prepaduser posted image

Punce, v soboto so tukaj pri nas žive jaslice in imamo namen iti, ampak sem ravno danes slišala, da bodo tud v Lj in to zelo velike. Ali katera  ve kdaj/kje bodo, ekr bi skoraj rajši šli tja za  spremembo, ekr tele pri nas vsako leto gledamo user posted image

Nič, neko jamranje o lakoti slišim. user posted image Moram it večerjo dokončat.

Lep večer

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
25.12.2008 19:51:16   
martinca
vaney in lutiropan, hvala za pojasnilo. no potem bo pa pri nas tudi kmalu začel zares hodit. user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
25.12.2008 20:07:46   
majra
Nejc, vse najboljše za 1.rojstni dan user posted image user posted image user posted image -malo z zamudo, ampak od srca

Gašper, vse najboljše za 1.rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
25.12.2008 20:54:24   
vaney
katee, a je z nečakom vse v redu? Kako je pa padel z mize?

mala pikica, ste se napraznovali? je Gašper sodeloval pri slikanju? Pa slikice....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
25.12.2008 21:00:01   
nana35
klepetka,mislim,da bi spet bil čas,da popravima napake pravopisa,ker se pri nekaterih besedah spet ustavljam in jih povezujem...pa bo spet en čas dobro user posted image  user posted image  user posted image .Ampak res...

Pri nas je tudi snežilo,danes je bilo res tako lepo za pogledat skozi okno,ker so padale velike snežinke in to kar dolgo,da je bilo vse rahlo belo.In je še zdaj.

Jaz bi pa imela en super sočen recept za torto,pa ne preveč kompliciran,prosim.Če ga katera ima do jutri dopoldan,da še kje kupim sestavine,ki mi še manjkajo.Saj vem,da sem malo pozna,ampak bom Klemnu pekla tortico in bi rada da bi bila dobra.Samo ne pomarančne,raje bi kako brez sadja,če gre.Če ne pa bo tudi sadna dobrodošla.Pa še to:rada bi da bi bila sočna.

martinca,no si le dobila odgovor...vse čestitke Patriku vseeno za prve korake!!

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
25.12.2008 22:15:52   
dašabina
Gašper, vse naj, naj za 1. svečko!!!!

user posted image

Včeraj smo bili na večerji pri moji mami, vsi trije njeni otroci z družinami, nas je bilo 12, imeli smo se super, brat se je naštimal v Božička, so bili mali otročki čist paf, potem pa hčerkica njegova reče: oči, ti nisi božiček...user posted image user posted image  smo crkval od smeha.... k polnočnici nisem šla, ker mi je oke vleklo skup že ob 10user posted image user posted image . smo pa bile s puncami dopoldne in je bilo lepo...

Dan je hitro minil, malo tudi po zasluge naše psice, ki je šla malo vandrat, je pa štos, ker imamo 2 psici in ko ena leta okrog hiše, je ta druga privezana (drugače imata veliki pesjak) in nam je pobegnila s tisto vrvjo vred in je možek prevozil vse naokrog in potem je čez 5 ur klical kolega, da se je zataknila pri potoku cca 2 km stran na kamnih...no ja....

in potem mi pravi taveča Ana, da je molila, da jo najdemo in mi mimogrede še povedala, da tud ko se z očitom skregava, da moli....me je čist vrglouser posted image user posted image

Drugače smo se pa danes cel dan igrali, otroci so dobili lepa darila, Miha pa HB same lesene igračke (eno za vlečt, kocke in takšno igračo z zavitimi žičkami in lesenimi kockami gor) in se je s temi zadevami zelo igral...punce pa tuduser posted image

pa še piškote smo pekle, so punce tako hotele, prilepim slikice pa jutri,.....

Drugač pa Triš, naše darilo od Dedka Mraza ne delauser posted image , se vid, da se jaz alergična na igrače z baterijami, al se pokvar kot pojoča knjigica al pa sploh noče delat....

Mml,. krasna božička!!

Martinca, naš Miha tud tako poskuša hodit...user posted image  je pa zelo previden in gre še kar na ritkouser posted image

Vsem želim lepo nočko....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 25.12.2008 22:17:03 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
25.12.2008 23:03:16   
nana35
Tako pa se je zgodil Klemnov prvi Božič,je pokazal kako je velik in se postavil zraven smrekice.Ne morete verjeti,kako ve,kadar ga slikamo,se čisto drugače obnašauser posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
26.12.2008 4:26:44   
TRIŠ
Nana krasne slikice Klemenauser posted image user posted image user posted image

mml kako lepa božičkauser posted image user posted image user posted image

dašabina ja očitno negativna energija na baterije deluje.No pa naj se pride k nam igrat.Sicer pa poleg tolikih igrač jo naš niti ne opazi.Lana in Matic pa se igrata z njo na velikouser posted image

Martinca to so prvi korakiin čez teden dni bo že šibal naokroguser posted image

Božič je minil ravno tako kot sem si želelauser posted image .Bilo nam je zelooo lepo polno družinske harmonije in miruuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
26.12.2008 9:20:13   
katee
Jutro!

Se vidi, da so možje doma in si nobena ne upa na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vaney: pojma nimam, kako je padel iz mize, ker me ni bilo zraven. po moje je na glavo padel, ker je imel potem buško. Ampak je vse dobro z malim, edino brat in svakinja sta še sedaj skregana, ker ji brat še zdaj očita, da je ona kriva (pa oba sta bila zraven). Kar nekaj!

Vsem želim en lep dan!!!
V Lj ni megle user posted image user posted image user posted image in bomo šli na dolg sprehod, popoldne pa delam. Me prav zanima, koliko punc bo prišlo na aerobiko. Po moje bom sama tam! user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
26.12.2008 9:20:42   
sani1
Dobro jutro!

Tudi pri nas je bil božič čudovit.  Smo ga lepo preživeli v soju svečk, lučk, smo se veselili teh nekaj snežink in na koncu od vseh dobrot zaspali...user posted image

mml- čudovita čudovita božička.

martinca- tako se začne. Manja je naredila prvo nekaj samostojinh korakov tako če je šla k enmu drugemu. Jaz pa sem razglasila, da hodi, ko je brez opore naredila 5 korakov. Zdej pa mi že kar vgre ko se loviva. To se zdej začetki in nadaljevalo se bo tako, da ti bo Patrik pobegnil in se kam skril...user posted image    user posted image   Patrik...  Tako čas beži.

klepetka- ja imeli smo res polno hišo ljudi ampak iz koroške pa nikogar nismo povabili. Bi bilo potem preveč kompliciranja...  Tako smo si pa vse naredili tako na izi in je bilo super.  Ti več povem na kavici...user posted image

nana- jaz bi ti priporočala sadno za kaj drugega pa jaz nimam kakšnega fajn recepta. Je pa Klemen čudovit na slikah...

dašabina- kaj veš za kaj vse še otroci molijo?  Upam, da nisi preveč grešila...user posted image   Jaz sem kar precej.user posted image

triš- lepo, da ste tudi vi lepo praznovali. V kar skoraj ne dvomim, ker ste tako super družinica...

Se bom pa tukaj zahvalila vsem za lepe SMSe in lepe želje. Samo uganko ste mi pa še vedno pustile, ker moram it na seznam pogledat katere vse ste mi jih poslale...user posted image   Tako, da imam kaj za počet...user posted image

Evo moja pupa se je zbudila....

lep dan vsem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
26.12.2008 10:32:35   
Sunny Morning
TEO
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
26.12.2008 11:05:43   
sani1
sunny- si dobila kakšno pregrešno veliko čokolado tudi letos? 

Zdej greva pa tudi midve malo na sprehod, da se nadihava zraka, možek bo pa kuhal kosilo. Je malo bolan pa ne upa na zrak...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
26.12.2008 12:01:35   
mala pikica
Lep praznični pozdravček vsem!

Najprej se moram v Gapšerjevem imenu zahvaliti vsem za vse lepe želje in čestitke!

user posted image

Sicer pa moram našega sončka res pohvaliti! Je bil tako priden, čisto nič siten, gužva ga sploh ni motila, na mizi ga nič ni motilo,... Res, sploh ne morem verjeti user posted image Pa tudi na slikanju pri fotografu je bil neverjeten. Sem mislila, da bo kar naokoli hodil, pa je tako lepo sodeloval. Res je naš zlati sonček user posted image Je pa bil zgleda zvečer in ponoči še čisto pod vtisom celotnega dne. Nikakor se ni mogel umiriti, celo noč je kar naprej jokal, se zbujal, nikjer mu ni odgovarjalo. Je pol noči pri nama prespal, pa se je ves čas obračal in zbujal user posted image Zdaj pa že dve uri in pol spi. Nabira nove moči za popoldan, ko pridejo njegovi prijatelji na rojstni dan user posted image Slikice bom pa pokazala zvečer ali pa jutri, zdaj ne utegnem, so še vse na fotoaparatu.
Glede igračk pa se čisto s piškomiško strinjam. S tem da mi ne bomo gradili prizidka, ampak jih bomo pol odnesli k babici in dediju, ki pazita Gašperja user posted image Me je še danes sestrična klicala, kaj naj kupijo Gašperju. Najtežje vprašanje zadnjih dni user posted image

klaja hvala user posted image

Toliko zaenkrat, kaj več pa zvečer.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
26.12.2008 13:57:33   
nana35
Samo toliko da vas pozdravim,sem v gužvi,ker sploh še nič nisem spekla,sem poredna in sem se samo potepala,zdaj se pa moram resno vzeti v roke!Zraven pa še kuham,ja,vem pozno imamo kosilo,pa se ne mudi,moj dragi je šel ravno na Pohorje,pa ga še ne bo en čas,Klemen tudi ni lačen,jaz bom pa že...

Zdaj pa grem pogledat na gmail za recept za torto,hvala mala pikica,si edina,ki misliš name,ko je res kriza.user posted image Pa Sani...hvala za nasvet glede torte,bomo videli...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
26.12.2008 14:20:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- si dobila kakšno pregrešno veliko čokolado tudi letos? 

Je rekel user posted image , da je bila to enkratna izkušnja. user posted image

user posted image

Letos sva z Nejo dobili tole
user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
26.12.2008 14:50:10   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Zdaj pa grem pogledat na gmail za recept za torto,hvala mala pikica,si edina,ki misliš name,ko je res kriza.user posted image Pa Sani...hvala za nasvet glede torte,bomo videli...

Nana sem te imela v mislih in ko sem vse prebrala pa sem pozabila napisatuser posted image .Me je slikica Klemena čisto prevzelauser posted image .Mani je fenomenalna nuttela in kdor koli jo je poskusil sem mu morala dat recept.Mi smo v zadnjih 14 dneh zmazali triuser posted image ,no ampak nas je bilo vedno večuser posted image .Je pa recept na kulinariki in je fenomenalen.Za božič pa sem jo še okrasilauser posted image

No pa še naše božične dobrote.

ZAMORČEK V SRAJČKI

user posted image

BOŽIČNA TORTA

user posted image

ALFABETA ME JE NAMAMILA Z RAFAELOTI IN SO RESNIČNO FENOMENALNI,BOLJŠI KOT MOJI PREJŠNJA LETAuser posted image

user posted image

NO PA ŠE BOŽIČNI KROŽNIK

user posted image

Mala pikica sedaj pa bi te vprašala koliko stane tista masa za torto,ki si jo ti dala na sončki januarčic.Sem poskusila nekaj z marcipanom pa ne gre lepouser posted image

Danes pa sem prvič delala sarme in so mi ratale fenomenalneuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 26.12.2008 14:51:55 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
26.12.2008 15:00:51   
martinca
pozdravljene!

nana, jaz nimam nobenega recepta za torto. razen za to Nutelino torto.
pa zelo lepe slike imaš.

dašabina, saj pri nas je še tudi tako previden Patrik. če vidi da se nima nikjer za prijet se rajši na ritko vrže.

triš, zdaj pa se mi zdi da že res gre vse tako hitro. mi je zadnje čase velikokrat hudo pri srcuuser posted image ko že Patrik toliko stvari pokaže in ko se že tako razvija. ko se tako kobaca in že zdaj pokuša hodit. mislim,da gre vse to tako hitro. so je šele rodil zdaj pa bo že eno leto star.user posted image
zelo lepe slike, pa te dobrote ki ste jih imeli na mizi. se mi kar sline cedijo. amapk sem jaz kar pridna, se zdaj kar lepo izogibam sladkim stvarem.

sani, kako to hitro gre a ne? MAnja je že eno leto stara. user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
26.12.2008 15:23:14   
Anchikaa
Lep pozdrav vsem.

Se nisem nič javila in imam slabo vest,da vam nisem zaželela veselih božičnih praznikov.
Pa še čestitala nisem slavljenčkom,ki so upihnili prvo svečko.Vse najlepše malim 1letnikom.user posted image user posted image

Sem mela gužvo doma ker sem kekse pekla pa potico,HB da mi je moj pomagal,drugače bi mogla vse sama.

Saj nimam kaj pametnega za napisat,samo tolko da se javim da še živimo.user posted image

Lepo se imejte,
Anchikaa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
26.12.2008 16:06:47   
Sunny Morning
Nekako sem lena, nič se mi ne da. Sem bila pa pridna in sem vse prebrala.

Komentirala bom samo tole:
TRIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprav boš nadaljevala upam, da dlje kot do 60kg ne boš šla, ker bo efekt v drugo stran. Se kar ne morem načudit...res PRIDNA! Bom morala tudi jaz ratat malo bolj pridna in tudi kakšno kilo sklesat dol.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
26.12.2008 16:15:28   
lutiropan
Teo  ob obmesečnici

user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
26.12.2008 19:18:28   
Alfabeta
Dober večer!

Praznike sem že voščila, voščim še

NEJC VSE NAJ NAJ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

GAŠPER VSE NAJ NAJ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa danes ne mislim viset tukaj....samo komentiram, da slike so vse krasne....ne bom poimensko, da koga ne pozabim

Imamo pa pri nas zopet pestro....ne morem verjet.....imamo spet vročino, Ajda, in to kar 38.8C. Ji pade za 2 uri in zopet naraste user posted image user posted image user posted image . Sem pa skoraj 99% da od zobkov, ker ji ven rinejo vse 4 štirice!!!!user posted image  Sva bile namreč v torek pri dr. zaradi dolgotrajnega kašljanja, pa je vse ok, pljuča čista, ušesa so bila takrat še bp, grlo pa sicer sočno, od tod tudi kašelj. Tako da sem ziher da so zobki krivi. Bomo videli.

Šibam...grem pred tv, se relaksirat, ker imam živce preveč našponane.user posted image

lep večer!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
26.12.2008 20:29:04   
nana35
Triš,saj vem,da si mislila na tortico zame...no,mala pikica mi je pa vseeno poslala recept.Torta je narejena,kakšna je pa pojma nimam,bomo videli jutri.
Si si pa dala dela z Božičnimi dobrotami,moja torta niti slučajno ne izgleda tako profesionalno,samo ne da ne bi znala,ampak ker se mi ni dalo več ...Joj, jaz pa pečenje peciva in tort...Zdaj še grem naredit rolado,ker mi je materiala ostalo,da je joj.Se vidi,da nikoli ne pečem,imam vsega preveč.

martinca,nič ne maraj,otroci pač rastejo.Meni je super da Klemen že veliko zna in se razvija,da je zdrav in vedno bolj navihan in napreden.Jaz uživam v njegovem znanju in napredku,mi je kae lepo pri srčku,ko ga gledam,kako je vesel in srečen,pa kako klepeta in se smeje...

Alfabeta,za Ajdo pa stiskam pesti,da kmalu pridejo zobki ven in da vročina pade.Pa fajn relaksacijo ti želim.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
26.12.2008 20:42:44   
Anonimen
Čer!

Vse slikce so lepe! Še zlasti tiste od Trišnih dobrot!Joj kako ti res uspe hujšat, ko pa tako dobro pečeš???Pa te dobrote nič ne premamijo, al kaj? user posted image

Ajda upam,da so res krivi zobki in ne kaj drugega ter da vročina hitro mine!

Nana nisem ti napisala nobenega recepta, ker ga tudi nimam. Pečem zelo redko, ker to počne moja mama vsak dan in imamo peciva več kot dovolj.

Martinca ja tudi mene včasih kr spreleti kako se je čas obrnil in je konec porodniške. HB da so sedaj še prazniki, da se lahk še malo pocrkljamo...pa user posted image za Patrikove prve samostojne korake.

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
27.12.2008 0:30:05   
klepetka

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
27.12.2008 0:36:32   
klepetka
NEŽI, ČEPRAV Z ZAMUDO, PA VSEENO IZ SRCA, TI Z LANO ŽELIVA VSE NAJ NAJ

user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.