dašabina
|
Gašper, vse naj, naj za 1. svečko!!!! Včeraj smo bili na večerji pri moji mami, vsi trije njeni otroci z družinami, nas je bilo 12, imeli smo se super, brat se je naštimal v Božička, so bili mali otročki čist paf, potem pa hčerkica njegova reče: oči, ti nisi božiček... smo crkval od smeha.... k polnočnici nisem šla, ker mi je oke vleklo skup že ob 10 . smo pa bile s puncami dopoldne in je bilo lepo... Dan je hitro minil, malo tudi po zasluge naše psice, ki je šla malo vandrat, je pa štos, ker imamo 2 psici in ko ena leta okrog hiše, je ta druga privezana (drugače imata veliki pesjak) in nam je pobegnila s tisto vrvjo vred in je možek prevozil vse naokrog in potem je čez 5 ur klical kolega, da se je zataknila pri potoku cca 2 km stran na kamnih...no ja.... in potem mi pravi taveča Ana, da je molila, da jo najdemo in mi mimogrede še povedala, da tud ko se z očitom skregava, da moli....me je čist vrglo Drugače smo se pa danes cel dan igrali, otroci so dobili lepa darila, Miha pa HB same lesene igračke (eno za vlečt, kocke in takšno igračo z zavitimi žičkami in lesenimi kockami gor) in se je s temi zadevami zelo igral...punce pa tud pa še piškote smo pekle, so punce tako hotele, prilepim slikice pa jutri,..... Drugač pa Triš, naše darilo od Dedka Mraza ne dela , se vid, da se jaz alergična na igrače z baterijami, al se pokvar kot pojoča knjigica al pa sploh noče delat.... Mml,. krasna božička!! Martinca, naš Miha tud tako poskuša hodit... je pa zelo previden in gre še kar na ritko Vsem želim lepo nočko....
< Sporočilo je popravil dašabina -- 25.12.2008 22:17:03 >