Spet pogrešam Kiro... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

spacey -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 19:56:02)

Oiii!

A katera ve kje je Kira in kako je z njo? Splišni mogoče ti, ali pa katera druga? Spet je že nekaj dni nisem nikjer na RR zasledila, pa me malo skrbi. :zmeden:
Pa če ima katera stike z njo, naj jo lepo pozdravi. :rozica::rozica::rozica:

Lep večer še naprej... :zaspan:

lin -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 19:57:42)

Spacey a še nič?????????????????
Ja ja vem če ne nebi bla tu na rr!

mamsi -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 19:59:56)

Ne nč ne vem, spremljam pa, kaj še ti delaš tu?? A nisi šla že not ali si že fertik?? Ali boš šla notri na umetne popadke, če svojih v enem tednu ne boš dobila? (vsaj v Ljubljani tako delajo)

Anonimen -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:02:00)

Oja, saj vsake toliko časa se malo oglasi. Zgleda, da je hvalabogu vzela resno zdravnikov nasvet o počivanju in skuliranju.

spacey -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:05:15)

Ma nič še...po tisti svečki se je vse umirilo oz. me na vsake toliko kaj špikne, pa mine... :zmeden: Zoe pravi, da bi mogla več hodit, da bi se začelo zares :zmeden2: pa si kar ne upam :ups: pa še tok sem jedla danes, pa zgaga me peče ko hudič, pa ful sem švoh in ne vem če bi zmogla ves ta napor. :ups: :zmeden: No, sej če bo treba bom, ane? :)

spacey -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:08:51)

Aha Splišni pol je vse ok z njo in pikico? Sej sva se ta teden oz. prejšnji še mal menle, pa je spet poniknila. :zmeden: No, sej če more počivat kar naj počiva, da bo vse dobro z obema. 9nebesa Lepo jo pozdravi.

Anonimen -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:09:22)

Ej, Spacey, a pa boš ti v postojnsko porodnišnico kaj prej poklicala in se najavila, ali se boš kar tam pojavila? Po moje je bolje, če jih obvestiš, da boš prišla. Sicer res ne vem, kakšna je praksa, samo premišljujem. A boš rekla za epiduralno?

bunkica -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:10:42)

Oj babuške!Tok za pomiritev:s Kiro je vse ok pa z njenim bušijem tut,sma se učeri glih malo menle!Je resno vzela nasvet zdravnika!

spacey -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:12:39)

Ja, preden se bomo odpravili jih bom poklicala in se najavila, da prihajam...sem pa bila na predavanju o EA in jo imam kot neko rezervo, če res ne bom mogla zdržat bolečine. Ha, kak optimist sem jaz, ane?! 8) :)-

mamsi -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:14:45)

Na konc je res težko, sploh čez rok. A ti povem eno skrivnost?;) Sama jih nisem imela 1 teden po roku, pa so me naročil v porodnišnici, da bi rodila z umetnimi. Sm slišala, da zelo bolijo in nisem šla not. Sm čakala še 2 dni. Pol sm pa zasledila v reviji nosečnost in porod en recept za zvarek, ki ti izzove popadke. Zdej, jest sm taka, pa sem probala. Meni je pomagalo.Jest sm ta zvark nardila, spila in čez 4 ure dobila popadke. Po 2 urah sem jih imela že na 2-3 min, sem šla v porodnišnico in v nekaj urah normalno rodila. Res da se je babici mudil domov:)- in mi je ena mal umetnih dodala mal pred koncem.;)

spacey -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:18:50)

In kaj je ta zvarek oz. čarobni napitek? Kakega okusa pa je, a je sploh dober za pit? No zdej me pa itak že babji firbec daje. :)-:)-:)- Pliz izdaj mi recept?

mamsi -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:26:38)

Da nam jest pol kej kriva. evo:

1 kozarec piva (jest sm pila navadni union, cca1,5-2dcl)
2 jedilni žlici ricinusovega olja
1 žlička sladkorja

To z žlico premešaš skupaj in popiješ, ful se peni, zato pal počakaš. To je odvajalo, ki sproži popadke.

V reviji je pisalo, če res ne morete več čakati, poizkusite ta recept. In če to v taki reviji piše, ne more škodovat, sem si mislila in rodila 9. dan po porodu. Nam ni škodovalo.

Pa še nekaj, tut mene je zgaga pekla do nezavest, to pomeni, da bo dete imelo veliko lask. Tut to je pri nas držalo.

Vse najboljše ti želim pri porodu:rozica::rozica::rozica:, če se boš ojunačila za ta način, mi nujno lepo prosim sporoči, kako je šlo tebi.

TaRe* -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:31:53)

Ej spacey..da ne boš predolgo čakala,predno prosiš za EA.Jaz sem imela na 4 minute popadke,ko sem prišla v porodno,vendar so bili že tako močni,da mi je niso upali dat.
Pa tisto o zgagi pri meni tudi ni držalo(da ne boš šla špangic kupovat;))Pri obeh me je grozno pekla zgaga,vendar pri drugi nosečnosti še bolj.
Rezultat...prva je imela fulll čupco,druga pa fulllpleško.

BW spodaj pri barby* je novička,če še nisi videla.:sloncek::sloncek:

spacey -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:34:24)

Ja kje pa lahko dobim tole ricinusovo olje. Danes in jutri ziher nikjer. :zmeden:

spacey -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:36:04)

Tare sem vidla in tut ti že odgovorila...sem hitra, ane? :) Poročaj še naprej!

mamsi -> Spet pogrešam Kiro... (27.3.2005 20:39:07)

V lekarni, če mate kako dežurno v Kopru, če ne pa počakej do torka, sej ti ni še treba hitet, 14 dni pred ali po roku je normalno, in večina rodi v tem času, samo 4% na rok.;) Sama sem bla tut že nervozna, ampak če bi v drugo tut šla čez rok, bi čakala vsaj 14 dni, seveda, če bi otroček vredu brcal in bi se sama še kolkr tolko uredu počutila.

Anonimen -> Spet pogrešam Kiro... (28.3.2005 7:49:46)

Apacey, saj sem ti rekla, da boš počakala do jutri ;)

Torej še en dan zdrži, pa bomo skup praznovali ;)

spacey -> Spet pogrešam Kiro... (28.3.2005 9:58:49)

Ja imaš prav Al bina...no sej, če ne jutri pa pojutri, ker je lep datum...3o.o3.2oo5... :ups: 8) :)-:)-:)-

KIRA -> Spet pogrešam Kiro... (29.3.2005 10:51:49)

Živijo pacy! mano je vse o.samo več počivam te dni, ker premalo spim. ali me možek budi, ali pa mla. Dnes je sicer bolje, ker je mož šel delat že ob2, mala paje tud samo 2x jamral, tako a sem mao boljša. Ti se nč ne skraj zame, ampak pazi na svoj uši kot sem videla, gre skora že zares!!!!
Ti držim pesti, da o vse gladko teklo in te lepo pozdravljam!
Pa tudi vse ostale punce na RR! Upam, da ste imele epe praznike in tudi oblo počitka!
LP :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

KIRA -> Spet pogrešam Kiro... (29.3.2005 10:53:45)

( opravičujem za napak, ikovnica m nnagaja, bojo baterije crknile...)

spacey -> Spet pogrešam Kiro... (29.3.2005 19:50:51)

Ooo Kira, me veseli da je vse tako kot mora bit z vami, si me prav razveselila s tvojim postom. 9nebesa Zdej grem pa lahko rodit brez RR skrbi. :rozica::rozica::rozica:
Drži se in predvsem čuvaj se, pa oglasi se tu in tam kaj! :kuza:

Lp :rozica:

Stran: [1]