Zofy -> RE: Kam z otrokom v teh dneh? (14.11.2008 20:17:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Glede na tvoje stališče do stvari ti na žalost res ne ostane drugega, kot da z otrokom ostaneš doma. Sama imam namreč popolnoma drugačen odnos do stvari in se ravnam po načelu " kamor grem jaz, gre tudi otrok". To pomeni v trgovino, na banko, v knjižnico, na vožnjo z avtobusom, na kavo, v igralnico, v bazen, na obisk, na sprehod s psom,... In tega se držim že od začetka. Poleg tega pa sem mnenja, da mora biti otrok 1 uro na dan na svežem zraku ( majhen otrok pozimi raje 2x pol ure ) ne glede na vreme. Otroka oblečeš in je. Če noče bit v vozičku jo daj pač v ruzak. Se podpišem pod tale post. Se ravnam po enakem načelu kot nuala. Namesto ruzaka pa pride tudi trak ali kengurujček prav, ker imaš tako otroka pod dežnikom. Jaz ne vem, če se v shopping centrih lahko kar iz zraka naleze. Jaz jo imam v vozeku, se sprehajam po Mercator centru gor pa dol (ali City Parku), tamala se ničesar ne dotika in uživa v opazovanju ljudi, lučk. Ne vem kako bi se kaj nalezla. Sej ne hodijo ljudje mimo in kihajo in kašljajo vanjo. Če povem po pravici, nisem niti pomislila, da ne bi šla z njo kamor grem tudi sama. Nisem pomislila, da je v trgovini, knjižnici in sploh na vseh javnih mestih polno bakterij in virusov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|