memole80 -> Noče kupljenih mlečnih kašic in AM (13.11.2008 11:33:14)
|
Naša zvezdica je zelo pridna za jesti, edini prpblem je ta, da ko ji za večerjo ponudim mlečno kašico (tisto, ki se meša z vodo ali že pripravljeno) noče jesti. Pravzaprav smo poskusili kupiti že 3 vrste kašic (take ki se mešajo z vodo), različnega proizvajalca, pa je dobila izpuščaje okrog ust, torej je očitno nekaj alergenega notri. Edino kar je je doma pripravljen riž (s sadjem, zelenjavo) in polenta (z mojim mlekom ali sirčkom). Poskusila sem tudi narediti sadni riž, takega ki obožuje in vanj zamešati AM, ampak noče jesti. V ponedeljek imamo P, tako da bom njo vprašala, me pa zanima tudi vaše mnenje, izkušnje. In sicer me zanima ali je nujno potrebno, da ji za večerjo ponudim kašico, kjer je nadaljevalno mleko? Ko imam odvečno mleko si iztisnem in dam v kašico, ampak vedno pa ga ni. Je hudič, da noče AM. Edino kar lahko naredim in kar je, je kašica s piškoti Plasmon ali sirčkom, ker je notri tudi mleko. Mislim pa, da dobi mleka dovolj, glede na to, da se pooči in pred spanjem še dojiva. Je katera od vas imela podobne težave?
|
|
|
|