Nekaj me zanima... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Nekaj me zanima... (27.3.2005 17:24:39)

...glede morja.:zmeden:
Tiste, ki hodite kam dlje na morje z majhnimi otročki in pravite, da potujete ponoči.:zmeden2:
KAko to izvedete? Spakirate vse v avto in potem zvečer, ko naj bi bil čas za spanje date otroka v avto in hop na pot?:zmeden:
Al jih budite sredi noči? Al kako?:zmeden:
Julija gremo na Korčulo in bi šli z avtom dol. Filip bo takrat dobro leto star. Me kar malo skrbi, kako bo zdržal tao dolgo vožnjo:zmeden:

Anonimen -> Nekaj me zanima... (27.3.2005 17:30:01)

Mi na Korčulo krenemo ob enih devetih zvečer, vozimo
tako tako - ne počasi ne hitro in smo ob šestih zjutraj na 1. trajektu v Drveniku. Mali je spal tričetrt poti, drugače pa tudi ni bilo problemov. Bolj šit je bil za nazaj, ko smo šli ob 11-ih dopoldne na trajekt in je potem v avtu odspal celo uro, pol pa težil do onemoglosti :(

india -> Nekaj me zanima... (27.3.2005 17:31:02)

Mi pripravimo vse prejšnji dan in nato znosimo v avto, hrano in kar je takega, da počaka v hladilniku, damo v avto tik preden se noter spravimo še mi. Otroci se včasih kar v pižamicah spravijo v avto, ta večje se zbudijo in porihtajo, malega pa kar tako dam v avto in ga potem porihtam.
Odputujemo pa ponavadi okrog 2h zjutraj.

TARA in MAJ -> Nekaj me zanima... (27.3.2005 17:31:08)

ČAO
Mi smo z našim:duda:potovali na Korčulo z ladijo in z Rijeke smo odšli zvečer nobenih problemov čeprav je bil naš Maj star 5 mes.
Čim man problemov lažje gre:sloncek:
Pa veselo na morju Korčula je izredno lepa;)

Jančika_ -> Nekaj me zanima... (27.3.2005 19:35:29)

Miška, mene pa zanima, kaj za en avto pa imate, da se vsi not naložite, pa še vse stvari za na morje?:bravo:

Anonimen -> Nekaj me zanima... (27.3.2005 20:31:39)

Ja, Miška, mene tudi.

malika -> Nekaj me zanima... (27.3.2005 20:46:16)

Mi smo šli lani ene 6x na pag. Sicer ni tako dolga vožnja kot do Korčule, ampak vseeno. To, da krenete zvečer nekak ne priporočam. No če si znaš preuredit čas, tako da malo zadremate pred odhodom super, drugače pa velika kriza.

Mi smo vedno cel dan pakirali, potem sem seveda morala počistit stanovanje, pa naredit še to in ono-seveda vse blazno nujno in potem smo se vsedli v avto ob 8 ali 9 zvečer totalka utrujeni. enako se je dogajalo za pot iz morja domov in rezutat tega je bil ta, da sem enkrat kinknila za volanom, drugič pa moj dragi.In tako sva rekla nikoli več zvečer na pot. V bodoče bomo hodili tako kot vsi-ob 2-3 zjutraj.

Gina -> Nekaj me zanima... (27.3.2005 20:52:34)

Mi vse v avto znosimo, pa zgodaj zjutraj na pot. Otroci itak zaspijo nazaj, če ne prec, pa malo kasneje.

Stran: [1]