romina33
|
Joj punce katastrofa,kakšne pa pišete no.Nekatere ste tukaj verjetno več izobražene kot jaz,pa imeta take bolane komentarje.Jaz vas sprašujem o OSEBNEM STEČAJU,povedala sem vam moje finančno stanje,vi pa odperate čisto drugo temo. Očitno vam gre zelo v nos,da sem prejemnica den.soc.pomoči.Enmu revežu ne privoščite 420€,ko se pa naši politiki pa še marsi kdo v naši državi privošči luksuz,ne vem kakšne večerje in kosila,na to pa pozabljate. Mislim,da bi vsak od nas moral imeti vsaj 1000€dohodka,da bi živel v mejah normale,da poplačaš položnice,imaš za hrano,....tukaj so še zraven čistila,osebna kozmetika,itd bi lahko še veliko naštela. Ne pa,da iz meseca v mesec računaš kolk ti bo ostalo za golo preživetje. Me zanima kolko slovencev gre na dopust z kešom,več ali manj dvigajo kredite,limite,da si privoščijo en vsran dopust.Kaj pa avtomobili,me zanima kolk med vami ste si kupli avto s kešom,,,večina ima LIZING. No ok avto danes ni luksuz,ampak nekateri niso tako skromni in si ne kupijo slab avto(ker ima sosed bolšega ga mora imeti tudi on).Slovenci smo en glup fovšljiv narod,samo tolk. Mičii,ja to kokr jaz dobim pa res ni malo denarja,ful uživam veš s vsoto 462€.pa še vrtec imam zastonj.lahko ti povem,da nimam jaz nobenega vrtca,ker so otroci že v šoli.pa tudi nimam samo enega otroka(pa ne sklepaj nekaj po svoje če ne veš nič.) Kajajaka,kdo je tebi kriv,če si 20 let v šolo hodila zdaj pa zaslužiš 600€.veš kdo ti je kriv(naša prelepa Slovenija. Če bi jaz 20 let v šolo hodila,pa delala dipl.kot ti men verjem da se bi bolj znajdla kot ti.ti svetujem,da kar doma vstaneš, boš tko uživala kot jaz. Gina kaj ti nekaj po svoje sklepaš kaj jaz dobim od preživninskega sklada. Jaz ne dobim nič od sklada,ker bi morala očeta prej tožit,da bi dobila kaj od njih,če te zanima,pa se mi ne splača,ker ni tukaj pa še več bi imela stroškov za odv.dobila pa nič. Pa kar ene cifre pišeš 800€. Bolano res. Kerensa,svetujem ti,da postani samohranilka, ti bo lešpe. Nimaš ti pojma,tvoja matematika ki si jo sestavila je čista 1. Punce jaz sem končala to temo.
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 16.11.2008 17:44:38 >
|