oka -> RE: konec je. (15.11.2008 10:35:00)
|
Meni pa se zdi, da ti sama ne veš točno kako in kaj. Po eni strani ti je hudo, analiziraš vse faze žalovanja, po drugi strani si jezna, se ti gnusi, ga nočeš več več nazaj, po tretji pa se zdaj spet sekiraš da je šel ven in se pogovarjal... Tvoje pisanje mi deluje zmedeno, skačeš iz enega razpoloženja v drugo, ne znaš se obrniti. Kot da ti je neznansko hudo ampak hočeš to zatuškati, se obnašati frajersko, coool. Dobila sem tak občutek, da lažeš sama sebi, da ga še vedno hočeš nazaj, da bi mu vse oprostila, skratka zelo si zmedena in še sama ne veš točno kaj bi rada. Kar pa je čisto normalno, po tolikih letih zveze se ne da vsega rešiti v dveh dneh in ne s pisanjem po forumu. Vzemi si čas samo zase in to ne en dan ali dva. Rabiš veliko več samote, brez partnerja, da boš lahko vse stvari postavila na svoje mesto, v miru razmislila kako in kaj. Brez partnerjevega pojavljanja v tvoji bližini, ker te to samo še dodatno zmede. Odgovoriti si boš morala na vprašanje zakaj je do tega prišlo, poiskati razloge za vso to kolobocijo. KO boš enkrat dobila odgovor na to vprašanje ti bo tudi odločanje kako naprej lažje. In zapomni vsi, v vsaki slabi stvari je nekaj dobrega. Kaj pa veš kje je tista dobra stvar, ki jo boš ti potegnila iz tega sranja. Mogoče nov začetek, novo, bolj srečno življenje...
|
|
|
|