|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol otroka
12.11.2008 18:16:00   
Anonimen
noseča sem 21teden.danes mi je g napovedal da nosim deklico...ker pravi da nič ne visi(mišljeno valda za jajčke ali lulček) pa me zanima če so vam pravilno napovedali spol.??reko je da ni 100%ampak da vseeno je bolj za deklicouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol otroka
12.11.2008 18:17:25   
Blueeyes
jaz še čakam na to da mi povejo kaj imam... se do zdej še ni nič videlo... upam na fantka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2008 18:20:13   
Anonimen
jaz že imam fantkauser posted image ...naj bo kar bo,važno da zdravo.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2008 18:26:02   
klavdiy4
čaw..

Jaz tudi čez 12 dni pričakujem deklico.....sicer pa je g.moji kolegici rekla, da bo imela fanteka, na zadnjemu pregledu 2 teden pred PDP-jem pa ji je rekla da bo fantek ne punčka....

Vendar neka stara vraža obstaja:
''ODPADE VELIKOKRAT, ZRASTE PA MALOKDAJ''

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2008 18:26:05   
jernejav
Meni je na nuhalni dejal da imamo deklico, včeraj pa da je fantek, pa še to je rekel da ni prepričan, tako da bomo videli...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2008 18:39:35   
zmajaz
Meni je pri 20-ih tednih rekel, da je verjetno punčka, vendar da nič ne more 100 % rečti, ker se zelo zelo slabo vidi. Potem mi je pri 28-ih tednih potrdil, da je punčka in je res bila.

Zdaj sem noseča 15 tednov in čakam UZ pri 20. Na nuhalni se še ni nič videlo - saj se tako zgodaj tako ali tako zelo redko vidi, pa tudi če se, je napoved zelo nezanesljiva, saj je otroček velik komaj okoli 6 cm.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2008 18:39:54   
Blueeyes
nikoli ni 1005 kaj ti rečejo... po eni strani je res najboljše, a za spol sploh ne veš, da si pol ob rojstvu bolj presenečen

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2008 18:44:10   
zmajaz
Me pa zanima - tiste, ki imate dva ali več otrok. Je imela katera prvi in drugi nosečnosti ful različne znake (slabost, mozoljčki po obrazu itd.), spol prvega in drugega otroka je pa bil na koncu vseeno isti?

Samo iz radovednosti me zanima. Sama imam punčko (moram priznati, da sem si jo želela za odtenek bolj kot fantka), v drugo pa mi je sicer popolnoma vseeno, ker bom vesela tako, če bosta dve punčki, kot če bo parček.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 12.11.2008 18:45:04 >

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2008 18:44:20   
Kranjcanka
Ce ti spol napovejo na nuhalni je vec sanse, da se zmotijo, zato vecina takrat spola ne omenja. tisti na morfologiji pa je definitiven. no, ce so moda in lulcek vidla (tiste, ki so vam jih pokazali veste, da ne bi mogla zamenjat).

Lp

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2008 18:49:37   
Anonimen
no,meni je to danes povedal.na morfologiji.je reko da nič dol ne visi...bomo videli...pri prvemuser posted image  sem imela bolj čisto kožo in imela drugač trebuh..zdaj pa sem cela mozoljasta in imam bolj okrogel trebuh

(odgovor članu Kranjcanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2008 18:56:50   
Anonimen
Tudi meni je v 20 tednu napovedal fantka. Prav nazorno je pokazal kje so moda in kje penis. Kaj pa bo pa bomo videli čez par mesecev. Predvidevam, da se ginekolog ni zmotil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.11.2008 22:10:23   
naia
meni so na nuhalni povedali, naj bi bila punčka (baje imajo punčke krajši sečni kanal), na morfologiji v 22.tednu isto, prav tako danes na 3D oz. 4D ultrazvok...tako da predvidevamo, da bo punčka...moram pa povedati, da se je na morfologiji kot na 3D zelo dobro videl spol...čez tri mesece zvemo za zihr, če so imeli prav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.11.2008 23:05:38   
Pandica
Meni je G točno v 13t user posted image na NS napovedala, da bomo dobili user posted image in res jo imamo user posted image  user posted image  user posted image
Sicer pa je itak vseeno kaj bo, samo, da je zdravo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.11.2008 9:50:43   
Anonimen
Moja izkušnja pravi, da fante kar točno napovedo, težje in bolj se zmotijo pri punčkah. Sramne ustnice niso zaprte in lahko zgleda kot user posted image

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.11.2008 9:57:36   
katra55
Meni je v 21t napovedala user posted image in prav je imela.
Kolegici pa je že na NS napovedal user posted image in res je bila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.11.2008 10:44:36   
smejčica
Meni niso mogli napovedat, ker se ni videlo. Je bila skoz tko čudno obrnjena.
Mi je pa g. rekla, da je nekaj več možnosti, da bo punčka zaradi stegnjenice, ki je običajno daljša, kot pri fantkih. In res je bila punčka.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.11.2008 13:44:34   
veseli trebušček
Tudi pri nas kljub temu,da smo si tako zelo želeli vedeti kaj bo,je vedno otrok bil tako čudno obrnjen da se NIKOLI ni videlo kaj je.Vsi smo bolj mislili,da bo fantek pa ne zato da bi si ga bolj želeli,pač vse je tako kazalo in ko smo na koncu po porodu zvedeli da je PUNČKA smo bili vsi tako nepopisno srečni in seveda presenečeni.
Sedaj je še prezgodaj da bi se lahko videlo kaj je ker je 13 teden,vendar če bi primerjala prvo in sedaj to nosečnost bi rekla,da sta obe nosečnosti popolnoma enaki.

veseli trebušček

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.11.2008 14:01:53   
anchika
V prvo je bil fantek. Zdaj sem popolnoma taka kot takrat, mozolji samo po bradi, trebušček raste, ne pretirano. Le več slabosti sem imela prve tri mesece in to samo zvečer. V pri nosečnosti pa nisem vedela kaj je slabost. Ne prvič in ne zdaj nismo in ne bomo vprašali kaj bomo meli tako da bomo zvedeli aprila 2009.

(odgovor članu veseli trebušček)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.11.2008 20:36:38   
mery76
pozdravljene......       jaz ze imam eno puncko,ce bo vse po sreci so mi rekli da bom 1 marca dobila se eno puncko,stem da  mam zelo razlicne nosecnosti sem misla da bo fantek ampak ni,,,vazno je samo da je zdravo pa zivo...user posted image user posted image user posted image                                                                                                                                          

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.11.2008 21:42:31   
zmajaz
Jaz imam tudi punčko. V prvi nosečnosti mi je bilo kaka dva meseca grozno slabo - pa ne samo zjutraj, ampak cel dan. Parkrat sem tudi bruhala. Skoraj vsa hrana mi je smrdela in vsak vonj mi je kar obračal želodec - celo nekateri deodoranti. Pa na moje "veselje" se mi je poleg vsega še voh izostril, da sem ja še hitreje zavohala vsako malenkost. :( Na koncu sem lahko jedla še skoraj samo kruh. Pa vonja po česnu nisem prenesla celo nosečnost in še nekaj časa po porodu ne. Imela sem tudi težave z mozoljčki, ki jih sicer praktično nimam.

Zdaj v drugi nosečnosti (15 tednov) mi je bilo slabo mogoče 3x ali 4x in to samo po kakih 15 min do pol urce. Hrana mi nobena ne smrdi - tudi česen ne. Mozoljčkov nimam nobenih. Zato pravi tašča, da bo tokrat verjetno fantek - po mojem pa ti znaki ne pomenijo prav nič, sploh zato, ker sem še do pred kakim tednom dojila in je telo v čisto drugi fazi, kot je bilo v prvi nosečnosti.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 13.11.2008 21:43:10 >

(odgovor članu mery76)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.11.2008 22:06:00   
glen
v 1.user posted image že na Ns napovedali user posted image ,pol na morfologiji potrdili še enkrat da bo user posted image in doma imamo 4 letnouser posted image
zdaj
v 2.user posted image na Ns napovedaliuser posted image ,na morfologiji napovedali še enkratuser posted image ,nam je prav lepo pokazal lulčka in moda,če res drži,bomo vidli feb.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.11.2008 8:32:46   
katja_p
Meni je v 18t G napovedal user posted image , na morfologiji v 23t tud user posted image , na zadnjem UZ pri 33t tud user posted image , zdaj pa čakamo, da vidimo, če bo res user posted image  user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.11.2008 8:38:05   
tasa_m
Meni so pri NS rekli, da liči na user posted image , zdaj pri 21t na MF mi pa je G. tudi rekla da bo user posted image . Sicer sem že sama vedno trdila, da pod srcem nosim user posted image tak da,.. moramo pa še počakat 18t pa bomo videli.. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.11.2008 8:43:57   
soncek78
Meni so vsi govorili, da bo user posted image Na NS se ni nič vidlo. Na morfologiji mi je G rekel da bo najverjetneje user posted image  no 99,9%.  Na naslednjem UZ je potrdil, da bo user posted image . In res jo imamo 19 mesečno navihanko!user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.11.2008 10:04:35   
marty5
No, pri nas je bilo tako:

pri prvem user posted image , mi je G na NS vsa navdušena napovedala, da je skoraj gotovo punčka. Na morfologiji se ni videlo, na 3D pa smo videli, da ima punčka lulčka user posted image . In dobili smo user posted image .

pri drugem pa so mi vseskozi napovedovali user posted image , razen v 33. tednu je G dvomila, da pa morda je punčka z oteklimi sramnimi ustnicami. Ampak ni bila in so kar držale prve napovedi za user posted image .

Najlepše se baje vidi med 18. in 27. tednom, ko je plod ravno dovolj velik, plodovnice pa tudi veliko. Po 27. tednu pa je plod vse večji in včasih je slabše razvidno. Deklice imajo včasih zelo otečeno spolovilo, ki lahko zgleda kot mošnja - tako so eni znanki kar dolgo napovedovali fantka, pa so potem le odkrili, da lulčka ni user posted image .

Skratka, najlepše in najbolj ziher je, če se pustiš presenetit ob rojstvu, samo kaj, ko je radovednost marsikdaj prehuda user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 14.11.2008 10:05:49 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?