ThinkPink -> RE: Kako povedati? (15.11.2008 13:10:50)
|
Lahko ti povem kakšno taktiko je izbrala moja prijateljica, ki je imela podoben "problem" kot ti in smešno tudi pri njej je šlo za za zdravnika iz CE. Njej sicer ni uspelo povabilo na zmenek, je pa poskusila v tej smeri. In sicer: Zmislila si je situacijo in ga poklicala - v bistvu se je naredila, da je poklicala kao napačno osebo. Poklicala je na njegovo št. , se predstavila in začela govoriti, kdaj ji bo že vrnil to knjigo, na katero čaka že celo večnost. On je bil zaprepaden, da knjige si od nje pa ni nikoli izposodil. Po kaki minuti prigovarjana o knjigi se je naredila kao: Joj, pa čakite, a nisem dobila Damirja? Koga pa imam sploh na liniji? OMG...pa kako sem ravno vas klicala, zgleda sem napačno stisnila na mobiju. Joj se opravičujem, kako me je sram...Pa ravno svoje zdravnika kličem, kot da me že v ambulanti nimate dovolj. Zdaj pa vam dolgujem kavico, zares. On je sicer privolil in se strinjal, da mu naslednjič časti kavico, samo je mislil pač v bolnici in ni ciljal na zmenek. Ona pa ni imela jajc direkt vprašati. Tako, da iz tega žal ni bilo nič. Če probaš kaj podobnega? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|