ZA NAS (207.nadaljevnje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sulfinija -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (27.3.2005 9:25:35)

Pozdravljene borke in moje prijateljice!!!

Njaprej vsem skupaj in vsaki posebej prav prisrčen pozdrav v tej prelepi velikonočni nedelji.Res je danes prečudovit dan na to veliko noč.Upam,da vas je včeraj zvečer obiskla zajček :zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek: in čokoladnimi darilci.

In kako kaj punce?Upam,da tudi ve kuhate velikonočno kosilo in da vas bo večina imele obiske,ali pa se boste same kam odpravile.Midva z mojim lubijem :love::love: sva malo prej pripeljala najino babico in sedaj še čakamo brata z družino,posebej težko čakam svojo nečakinjo.Včeraj si je že kar prišla mala dama po darilo in ga bla zelo vesela.Rekla je,da je bil pa priden :zajcek::zajcek::zajcek:.

Punce med vožnjo me je obdajala res čudna slabost in tudi sedahj mi ni akj boljše.No in še res malo,malo pa bom lahko naredila test za željeni rezultat kajti ravno danes je 25.dan od prejšnje :hudicek:.Upam,da me bo res ta mesec zapustila za dolgih 9.mesecev ta moja neprijateljica :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:.Joj še dobro da začnemo jutri z deli za kopalnico saj se bom vsaj s tem zamotila in mi bo čas hitreje minil do željenega rezulčtata.Joj sploh vam ne znam opisati kako bi bila srečna,če boi rs zagledala dve lepi :modri::modri: ali + kajti delala bom CB.Na včerajši rezultat sem se kar pofučkala v glabvnem da sem si izpolnila željo in se res prepričala da ne pokažejo prej,...Punce zakaj pa res prej ne pokažejo?Kdaj se pol v bistvu pojavi ta nosečniški hormon v vodi?Mi lahko katera pove,ki je zanosila po teh postopkih ali je tudi ona šla prvič na kri v MB.Kajti meni je sestra rekla,če bom zagledala dve črtici,da moram poklicat in priti tja,da bom tam dala kri,...Mi lahko katera pove zakaj?Pa še če slučajno ne bi sedsj v prvem poiskusu ratalo bom kar rekla zdravnici za moje bolečine,...

In kako anše srečke :nosecka::nosecka:?Upam,da vaše :duda: pridno brcajo v vaših bušijih.

Tako to bi zaenkrat blo vse.Lepo nedeljo vsem še naprej in se kaj tipkamo in beremo,eč ne prej pa zvečer!!!

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Bety -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 8:29:30)

No Mojca, praznik je bil in je drugačno vzdušje....

Upam,da bo test pri tebi pokazal pozitiven rezultat...
:bravo::bravo::bravo:
enako upan, da si se pripravila tudi na tisto drugo možnost....:rozica::(:rozica::(:rozica:

Ne pozabi, da je test lahko tudi lažno negativen in čez dva dni poskusi še enkrat...:metulj:

Jaz pa prebolevam gripo ali virozo...ne vem kaj je...vročina mi skače 37,7 pa nazaj 37,00 ...danes pa sem izmerila 36,4 ....za bolečine v glavi sem pila pol aspirinčka in pol lekadola...2x na dan....pa čaj, pa vitamini pa med....apetita nimam nič in glih prav, da bom shujšala malo...

Edino ne vem, kako je z O....moj pravi, da naj se sprijaznim, da ta mesec ne bo nič, zaradi bolezni...čeprav :sloncek::sloncek: vsak dan in včeraj sem imela za to prav eno posebno željo...

Kar bo, pa bo....pa drug mesec....

Jaz M pričakujem okrog 8.4. ...torej, O bi se lahko zgodila še te dni....

Kadar so prazniki, se pozna, kdo ima računalnik doma in kdo v službi....

Lepo se imejte,

Bety, ki bo že ta mesec srečka :nosecka: brez ss

VITA74 -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 8:41:30)

Živjo dekleta :)

tako lep dan je pred nami, če ni sončka pa si ga narišimo na obraz same...jaz komaj čakam da mine moja franca in da bom lahko šla z vami v akcijo :sloncek: :sloncek: :sloncek:
MOjca tudi tebi želim dve črtici,
bety ti pa kljub bolezni še vedno :sloncek: dobra si :)- mene ne spraviš sem k cunja kadar me kuha vročina :(
Pozdravček vsem :rozica:

Anitka -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 10:34:49)

Ahoj!

Pa je spet ponedeljek, a tokrat za spremembo prazničen in dela prost dan.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bety jaz kar navijam za vaju in vajine vojačke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Če sta tako pridna pa se morda le zgodi :modri::duda::roza: In seveda tokrat brez ss, se razume. Upam, da čimprej ozdraviš in da te neha kuhati. Jaz sem se danes tudi zbudila malce z bolečinami v grlu in upam, da čimprej minejo, saj moram biti za naslednji torek (če dobim tremin za laparo) top fit. Bom pridno čajčeka pila pa kakšen lekadolček, neo-angin pa bom zdrava ko ribica v vodi.

Blaboma pri nas pa je nekaj sončka tudi zunaj. Sicer se tu pa tam skrije, a vsaj za vzorec ga je.;) A pri tebi je tudi Franca? No zdaj pa naj le odide in te pusti pri miru vsaj za kakšnih devet mesecev, a ne?:miska::miska::miska::miska:

Punce pridne bodite in se še kaj beremo,

Anitka:pika: ki bo prav kmalu vesela srečka:nosecka:

VITA74 -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 10:46:04)

Anitka :bravo: očitno te je sonček poslušal in prišel še do mene :) hvala
Ja še dan ali dva bom s franco shajala, prvo po histeroskopiji in sedaj prestavin v prvo in v boj za mojo težko pričakovano štručko.... :sloncek: :sloncek: :sloncek:
Vsem želim srečo :rozica:

Anitka -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 10:48:44)

No super Blaboma, sem vesela, da se lahko tudi ti veseliš :) Pri nas trenutno tudi sije in greje, da je veselje. Tudi jaz bom imela Franco na obisku še kak dan ali dva, potem nekaj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, a ta mesec ne veliko, bo pa potem toliko slajše. Zate pa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se tvoja :duda: rodi še letos.

Anitka:pika:

VITA74 -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 11:09:29)

Anitka tebe še čakajo prizkave in posegi a ne?? Upam da boš dobro prestala in potem bomo v prvih bojnih vrstah :bravo: :bravo: :bravo: navijale in se bodrile :)
Komaj čakam da grem domov pa malo ven na zrak in sonček...

tinkamiška -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 11:13:40)

Hajli, hajlo:rozica:

Ne hiter vas pozdravim, pol grem pa likat;)

Franca bo pri meni še kakšna dva dni, potem pa že spet komaj čakam na:sloncek::love:

Mogoče se pa še posreči kakšen:duda:

Lepo vas vse pozdravljam in vam želi lep dan s sončkom nasmejan:rozica::rozica::rozica:

Tinka

biba77 -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 11:48:01)

Ojla, :rozica::rozica::rozica:!

Da se se jaz na hitro oglasim - med kuhanjem...

Koncno sem spet doma. :):) Ampak bi rada na 100 strani, pa mi za nic prav ne ostane casa. :ups: Mislim na vas. Vceraj sem na hitro pregledala, ce ze kaj novega pise o nasem srecanju, pa nic??? :zmeden::zmeden:
Kdaj se bomo torej dobile???
V cetrtek? Ob sestih nekje v Ms???

joj, ze piskri tulijo, moram nazaj v kuhinjo.

Fajn bodite, drage moje in cimvec veselih novick nam zelim ta teden!!! :miska:

Anitka, :bravo::bravo: za dobro voljo ob :hudicek:!!!

Pozdravcek, :miska:

Tejči2 -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 18:59:07)

Živjo!
Sem nova na tem forumu. :zmeden2:
Se spodobi, da se predstavim, ne? :ups:
38 :torta:, za mano lani 2 stimulirana IVF, potem trije spontani poskusi. Zadnji sredi marca. Žal brezuspešno.
Pa pustimo to stat! :sloncek:
Sem srečnica, ki ji tašča ponavadi kuha kosilo. Ste kaj fouš?:hudicek:
No ja, likam pa sama.:grrr: Dobro, da ste me spomnile ...
Sicer pa ..
Danes je bil lep dan in z mojim dragim sva bila na kraškem robu. Je že prava pomlad! 9nebesa
Lep pozdrav vsem!
Tejči

Anitka -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 20:10:57)

Tejči D:rozica:O:rozica:B:rozica:R:rozica:O:rozica:D:rozica:O:rozica:Š:rozica:L:rozica:A:rozica:!

Upam, da ti bo v naši družbi všeč in pa seveda, da se čimprej preseliš v 9nebesa kot srečka :nosecka:

Anitka:pika: ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka:

tinkamiška -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 21:58:29)

O, Tejči;) si nas našla:bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz ti želim tako kot naša Anitka, da vama čimprej rata, do takrat se bomo pa tukaj fajn mele:rozica::):rozica::)

Astra, da še tebe pozdravim, je fajn bit spet doma ne:) Zdej boš pa verjetno mal več lahko na RR-ju:bravo:

Lepo spančkajte in se jutri beremo:rozica:

Tinka

Stran: [1]