Bety -> ZA NAS (207.nadaljevnje) (28.3.2005 8:29:30)
|
No Mojca, praznik je bil in je drugačno vzdušje.... Upam,da bo test pri tebi pokazal pozitiven rezultat... :bravo::bravo::bravo: enako upan, da si se pripravila tudi na tisto drugo možnost....:rozica::(:rozica::(:rozica: Ne pozabi, da je test lahko tudi lažno negativen in čez dva dni poskusi še enkrat...:metulj: Jaz pa prebolevam gripo ali virozo...ne vem kaj je...vročina mi skače 37,7 pa nazaj 37,00 ...danes pa sem izmerila 36,4 ....za bolečine v glavi sem pila pol aspirinčka in pol lekadola...2x na dan....pa čaj, pa vitamini pa med....apetita nimam nič in glih prav, da bom shujšala malo... Edino ne vem, kako je z O....moj pravi, da naj se sprijaznim, da ta mesec ne bo nič, zaradi bolezni...čeprav :sloncek::sloncek: vsak dan in včeraj sem imela za to prav eno posebno željo... Kar bo, pa bo....pa drug mesec.... Jaz M pričakujem okrog 8.4. ...torej, O bi se lahko zgodila še te dni.... Kadar so prazniki, se pozna, kdo ima računalnik doma in kdo v službi.... Lepo se imejte, Bety, ki bo že ta mesec srečka :nosecka: brez ss
|
|
|
|