Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 13:40:29
|
|
|
|
Volga
|
589,19 evra.
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 13:42:24
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:05:08
|
|
|
|
malecka
|
kaj je to bruto ali neto....
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:06:08
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Bruto pomojem. Pa tut ce je neto, sem presenecena, da je tako nizko
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:07:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Bruto pomojem. Pa tut ce je neto, sem presenecena, da je tako nizko Seveda je to bruto. In ne bodite presenečene, ogromno delavcev preživi z minimalno plačp. Žal. neto pride malo nad 400 se mi zdi, no, tam nekje.
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:14:49
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Samo res je to in sram nas je lahko, matr 400€ ... v bistvu si stroške golega preživjetja komajda pokrijejo. Mene sicer zanima iz enega povsem drugega razloga, ampak mi je grozno recimo slišat, da se gospod Tuš valja v denarju, prodajalka pa pri njem dobi minimalno plačo + malico, pa naj s tem živi
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:29:04
|
|
|
|
katra55
|
424€ neto.
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 19:49:17
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ ampak mi je grozno recimo slišat, da se gospod Tuš valja v denarju, prodajalka pa pri njem dobi minimalno plačo saj zato se pa on potem lahko valja v denarju. in tudi zaradi tega jaz ne kupujem več v tušu. pa sej vem da s tem nič ne naredim ampak tisti prispevek o njegovem premožeju enkrat na Preverjeno me je pa šokiral.
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 20:35:35
|
|
|
|
tinatona
|
Še dobro da so minimalca malo zvišali. Lani ko sem jaz imela minimalno plačo sem dobila na račun 374€. In že s tem presegla cenzus za dvočlansko družino in se za DSP obrisala pod nosem. LP
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 22:11:05
|
|
|
|
lelaval
|
In že s tem presegla cenzus za dvočlansko družino in se za DSP obrisala pod nosem. Na CSD imajo za DSP itak svoje kriterije za cenzuse - sem se jaz tudi lani krepko obrisala pod nosom zanjo, pa smo tako morali 5-članska familja živet od 1 plače Majka jim
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 13.11.2008 8:32:34
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ne se šalit Tinatona in Lelaval. A so čisto zmešani? Ma res jih je lahko sram. Glede Tusa - mene ne vidijo tam ravo zaradi določenih zgornjih razlogov, pa še najdražji se mi zdi in najmanj urejen. A je katera slučajno urejala nov s.p. tako, da je šla v s.p. preko zavoda? Imam en res dober poslovni načrt in trenutno koristim tisto kar mi pripada iz zavoda. Pa me zanima, ali se je kdo že spustil v to?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?