dolči -> RE: Marčevke 2009 - 2. del (28.11.2008 14:09:51)
|
pozdravček! da ne boste mislile,da me več ni. vas berem samo kaj,ko komaj dohajam,tako da pisat mi sploh ne uspe. vidim,da imate debato o vozičkih. sama sem že skoraj kupila predvčerajšnjim PP SKATE v akciji v Pikapolonici za 500 eur. no pa sem rekla,da bom še malo razmislila in zdaj sem spet v veeeeeeliki dilemi. ko je voziček nameščen na košaro ima ta precej lufta in se maje. druga stvar je ta,da se mi zdi da ni tako vodljiv kot naprimer Buzz. nekje sem še zasledila,da naslonjalo ni najbolj primerno za otroka (športni del),tako sem brala na nekem forumu. je pa res,da mi je ta voziček najbolj všeč. vsi ostali trikolesniki,ki imajo napihljive gume (vse tri enako velike) imajo tisto tretje kolo tako naprej potegnjeno,da mi je prav grdo. gledala pa sem tudi BUZZ-a ampak ta pa sploh nima mreže spodaj (skate ima vsaj malo),pa torba pride pripeta nekje bolj na tleh,pa tudi športni del se mi zdi,da je tako minimalističen. če gledam kak drug voziček se mi zdi,da ima športni del kot fotelj,ta pa... je pa na pogled spet luškan. všeč sta mi ta modela ker mata sprednja kolesa manjša in ne tista ogromna glomazna. danes sem po netu gledala še maxi cosi 3 rider. je pa baje precej težak pa širok se mi zdi. kaj pa vem. sem že čisto zmedena. kaj menite ve? drugače pa sem imela danes teden morfologijo in Pušenjak je ponovno rekel,da bomo dobili deklico. Vse ostalo je tako kot mora biti le bolj majhna je. noseča sem 22t in 3d in ne čutim tako intenzivnih brcik kot jih opisujete. naša mala se še vedno nežno premika in to bolj zjutraj in zvečer. konkretnih brc še ni bilo ampak samo nežne,tako da jih niti moj še ni uspel začutiti. ima še katera podobne izkušnje,ki ima rok proti koncu meseca? pa slikala sem se malo prej in sem šla na slikco,desni klik in kopiraj potem pa sem šla na tole sporočilo in dala desni klik in ne morem dat prilepi. HELP pregled pri mojem G imam v ponedeljek in vam sporočim nove mere.
|
|
|
|