|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
21.11.2008 12:26:54   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

sm pa dans tko dobre volje da si kr prepevam, ne prašat kaj, hahaha mačka murija hahahahahahahahaha

pupa sam zate KLIK

FULL HVALA user posted image user posted image user posted image mi je kolega sicer z neta potegnil vse od našga murija, samo je ta še vedno zakon, pa muca maca je zaspanka tud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
21.11.2008 12:27:05   
spps
tasa_m,po kakšnih kriterijih so ga pa kaj izbiraliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
21.11.2008 12:27:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

uuu ratal....zdej mam pa še jst slikico da ne bom sm jst brez bla.....spps hvala
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
21.11.2008 12:28:22   
helimaša
user posted image user posted image user posted image  spps a maš ti kr mojo hčerko gor

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
21.11.2008 12:29:16   
spps

user posted image user posted image user posted image  spps a maš ti kr mojo hčerko gor
če si rekla,da ne greuser posted image user posted image user posted image ,pa sem ti hotla pokazat,da greuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
21.11.2008 12:30:04   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

maček muri ja..jaz sem tud ga zdaj poslušala. Hvala spps za link..user posted image

Sem prebrala, da so izbrali najbolj sexi moškega na svetu. To je postal Hugh Jackman.user posted image user posted image  prvič čujem za tega igralca...
In to bi naj bil najbolj sexi moški na svetu..ja kak za koga (meni ziher ne user posted image )
user posted image

sorry ampak ta tip je kr neki user posted image ... sexy???? hmmmmm, daleč od teg, al pa mene hormoni dajejo....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
21.11.2008 12:31:10   
tasa_m
ma saj veš tam v Ameriki so razred zase. Nič ne piše, sam piše da je po reviji People najbolj sexi mož na svetu..
Hja, jaz pa sem user posted image  jelenček rudolf.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
21.11.2008 12:34:38   
spps
proti temu ,je še pa steven seagal majkauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
21.11.2008 12:36:19   
Pupa7
hahahaha, no ja seagal je bil v svojih najboljših časih kar ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
21.11.2008 12:37:31   
Pupa7

ma saj veš tam v Ameriki so razred zase. Nič ne piše, sam piše da je po reviji People najbolj sexi mož na svetu..
Hja, jaz pa sem user posted image  jelenček rudolf.. user posted image

kaj naj te zdaj naslavljamo z JELENČEK RUDOLF al kako hahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
21.11.2008 12:38:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

hahahaha, no ja seagal je bil v svojih najboljših časih kar ok user posted image user posted image user posted image
men so njegovi filmi fajn,ko kosti pokajouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
21.11.2008 12:41:42   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
21.11.2008 12:42:09   
tasa_m
hehe, ja lahko,..edino kaj mi res manjka za jelenčka je rdeč nosek..
Se ga dobro nacukam, pa grem ven na zrak pa sem že Rudolf user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
21.11.2008 12:42:29   
spps
kaj pa pravte na tegale Grka?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
21.11.2008 12:42:31   
Pupa7
hahahaha, sej zato sm napisala v najboljših časih... user posted image user posted image user posted image ja master of martial arts hahahahahahaha včasih so zvočne učinke udarcel snemal z lomljenjem brokolija hahahahaha (čist resno) hahahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
21.11.2008 12:43:45   
tasa_m
spps- ravno z nekim user posted image  Hughom se ne more primerjat ne? user posted image user posted image

verjetno bi se še jaz hitro v kopalke vrgla pa zaplavala malo okoli  njega, ko je glih v bazenu..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
21.11.2008 12:43:45   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaj pa pravte na tegale Grka?user posted image

huuuuhhhh hahahahaha, a tud take delajo al kako hahahahaha lušno lušno ni kej user posted image user posted image user posted image

no zdej pa grem pojest kosilo, ker je moj klical da ga še najmanj 1 uro ne bo.... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
21.11.2008 12:43:55   
Najaa
Sem samo bušije preletela in imate res velike, no. Sej ene ste tud 4 tedne pred mano, pa vseeno. Mojega vam pokažem drug teden. Lepo se mejte. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
21.11.2008 12:44:48   
Pupa7

spps- ravno z nekim user posted image  Hughom se ne more primerjat ne? user posted image user posted image

verjetno bi se še jaz hitro v kopalke vrgla pa zaplavala malo okoli  njega, ko je glih v bazenu..user posted image

tasa oz jelenčica rudolfina hahaha, sej bliz tko nebi mogla plavat ko maš žogico spredaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
21.11.2008 12:44:58   
helimaša
a se lahko mal umirite.....če vas sprot ne berem pol sm čist v zaostanku.....grem za južno prštimat.....to se prav da čim manj klofotejteuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
21.11.2008 12:45:26   
Piruri
Upam, da bo sličica ratala majhna....sem ugotovila, da imam večjo rit kot trebuh user posted image ...da ni moj dojenček na napačnem koncu?!...

user posted image

Sexy moški je igral v ZF X-Men...vprašte mojega, ki ne pozna nič od nič, kar se tiče filmskih igralcev, samo za njega pa je vedel takoj kdo je... Tudi meni ni nevem kako sexy...ma 100 ljudi 100 čudi...

Kosilo...danes domača goveja juhca in kakšen krompirček zdraven...pa mesek iz juhce in mogoče še brokoli, ki so še vedno aktualni pri nas...

Gospodarska kriza...ma nekje je moglo počit, po vseh vrtoglavih cenah in vsem...je pa res svinsko, kar delajo pri nas s temi odpuščanji, pa se recesija še niti dobro ni začela...Kaj pa menedžerji in direktorji (večjih firm), bodo tudi ostali brez služb? A za njih pa se najde denar za plače? Bodo oni na koncu (npr. v Beti) šivali kopalke in sodnje perilo? To bi pa rada videla user posted image  user posted image  user posted image

Trenja...jih je včeraj katera gledala?

Najaa...mi pridemo dol naslednji vikend (28.-30.11.) pa se lahko kej dobimo...sem že pripravila vrečko z vatelinom...in mislim, da se bo do takrat še kar bolj napolnila....

< Sporočilo je popravil Piruri -- 21.11.2008 12:46:11 >

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
21.11.2008 12:47:44   
helimaša
ma jst sploh ne upam bušija gor prlimat....se mi zdi da mam ogromnega....

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
21.11.2008 12:48:50   
KOKICA32
No, no marčevke!!! Kaj pa zdaj to pomeni s temi moškimi? Če že kdo, je potem tudi ta 2. po mojem okusu. user posted image
Jaz bi tudi v njegovi bližini zaplavala!user posted image Saj tak in tak moram iti plavati zaradi bolečin v križu!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
21.11.2008 12:48:53   
lejca
user posted image  eco ,to je pa moj busi..user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
21.11.2008 12:49:21   
tasa_m

ma jst sploh ne upam bušija gor prlimat....se mi zdi da mam ogromnega....

pol pa sva midve čisto nasprotje..user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?