Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:01:38
|
|
|
|
helimaša
|
drgač pa bi jst tud rajš snegec mela kot pa dež....pa še Maša bi uživala.....tko da upam da ga tud mi kej dobimo.....drgač pa buksi ga kr pošl še mal v Grosuple
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:03:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša drgač pa bi jst tud rajš snegec mela kot pa dež....pa še Maša bi uživala.....tko da upam da ga tud mi kej dobimo.....drgač pa buksi ga kr pošl še mal v Grosuple pa še v MB. malo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:03:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša drgač pa bi jst tud rajš snegec mela kot pa dež....pa še Maša bi uživala.....tko da upam da ga tud mi kej dobimo.....drgač pa buksi ga kr pošl še mal v Grosuple pa v Maribor in okolico še...prosim..............!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:04:20
|
|
|
|
helimaša
|
Dali kaj smo te tok okupirale z recepti da se tud javt ne morš več ....sm da nas ne boš pol preveč iskala k bomo že na 3-ki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:04:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: helimaša drgač pa bi jst tud rajš snegec mela kot pa dež....pa še Maša bi uživala.....tko da upam da ga tud mi kej dobimo.....drgač pa buksi ga kr pošl še mal v Grosuple pa še v MB. malo... [/quote Tasa si me prehitela...obe si ga želiva, ne? Mi ga odstopiš še malo v Bistrico? Ker v MB sev službo vozim, pa ga ne sme biti preveč...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:06:15
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Ojla no pa da se vam še danes mal pridružim ( ko je šefica predčasno šla ) Mi smo končno naročili voziček... in zmagovalec je hartan skater s, pa še full ugodno smo ga dobili. Če bi katera rada ta voziček imajo trenutno v Mozirju na www.comfortbaby.com akcijo testnih ogrodij na katere ti dajo 2 leti garancije in kar je še najboljše, si lahko sam zbereš barvo športnega dela ( novega ) za ceno 200,00 eur. Pa še primeren je za novorojenčka. lp janaja Čestitam za izbor vozička. Jaz sem se odločila za Hartana Topline S plus, 4 - kolesnika sem želela. Poznam pa Skaterja , ga imajo 3 frendice in sem ga sprobala. Boš super zadovoljna. Sam glej, da si vzela Techno blago in ne micro, ker ni fajna. Kolk si dala 200€. Mene pride točno 700€ vse skup...no + ročna zavora, ovčka, mehka torba in torbica - dežnika še nisem vzela, ker ga mogoče niti ne bom rabila. Tko sem videla pri kolegicah...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:07:51
|
|
|
|
Dali*
|
tko...recept poslan vsem vam...tista, ki ga prva sproba, pa naj napiše svojo oceno in mnenje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:08:27
|
|
|
|
Dali*
|
...pa sneg naj ne gre mimo Celja v MB...jst ga ne bi imela...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:09:07
|
|
|
|
helimaša
|
kam je pa pupa zginla.....se je dala na levi bok pa ji je mogoče laptop dol padu ......sej pol k pride nazaj se itak sam dere .....al pa deca klicar kdaj bo južna ker je lačna......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:09:37
|
|
|
|
janaja
|
Sem malo prebirala nazaj o vaših guštih po alkotu Men se tud v tej nosečnosti gušta rdečega vinčka sto na uro. V prvi tud vidt nism mogla alkohola pa cigaret.... Zdej bi pa lahko pila in kadila 100 na uro.... , ampak smo se odločili da prenehamo kaditi ( jaz in moj) ko zagledamo in sem res in moj ( no moj vsake tok časa mal pozab na to) jaz sem pa rekla da moram bit res pridna in da upam da nikoli več ne začnem. Lp Janaja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:11:42
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica32 pa veš da ti ga odstopim. Upam, da ga bo imela tolko da ga bo lahko vsem poslala.. Zdaj pa grem se moram še porihtat. Najraje bi tak v trenerki šla Se tipkamo proti večeru, ko boste zagotovo že na tretji strani..!! pa pustite kak link tud na 199 strani, da nebom iskala predolgo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:12:56
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica32 pa veš da ti ga odstopim. Upam, da ga bo imela tolko da ga bo lahko vsem poslala.. Zdaj pa grem se moram še porihtat. Najraje bi tak v trenerki šla Se tipkamo proti večeru, ko boste zagotovo že na tretji strani..!! pa pustite kak link tud na 199 strani, da nebom iskala predolgo čao bejba pa dobr oprav....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:13:49
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica32 pa veš da ti ga odstopim. Upam, da ga bo imela tolko da ga bo lahko vsem poslala.. Zdaj pa grem se moram še porihtat. Najraje bi tak v trenerki šla Se tipkamo proti večeru, ko boste zagotovo že na tretji strani..!! pa pustite kak link tud na 199 strani, da nebom iskala predolgo Sej bomo itak na prvi strani med zadnjimi posti...Ne bo treba velik iskat... ...Jaz že pripravljam na dobrodošlico...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:15:32
|
|
|
|
helimaša
|
TLF hitr pokaž pasuš.....sm čikiraš....ajde piši al pa pejt
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:16:24
|
|
|
|
Dali*
|
Jah, jaz bom po mojem tudi kak zvarek (liker) in kake dišeče piškotke za darila naredila. Je treba mal šparat...pa še tokl je frendov, da je kar joj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:17:22
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša TLF hitr pokaž pasuš.....sm čikiraš....ajde piši al pa pejt točno...to smo že enkrat vabile...sej nas redno spremlja...sam poguma pa še ni zbrala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:20:01
|
|
|
|
Dali*
|
Pupa pa spi na levem boku...ja že dolg ni počivala Joj, sej nisem hudobna, ker vem kok je to smotan, ko sem mogla lani po LLETZU ležati 14 dni...sam jst nisem, ne, ker sem prevelik živc... No prve dni...pol pa ni šlo več. Sej še preležalnine dobiš... Ah, pa Pupa naj kar leži, da bo z malim vse OK, pa še copatke nam bo spletla, ne Pupa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:20:34
|
|
|
|
Dali*
|
aha, sem ugotovila, da imam monologe...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:22:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ...pa sneg naj ne gre mimo Celja v MB...jst ga ne bi imela... jaz tudi ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:22:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* aha, sem ugotovila, da imam monologe... ne več
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:22:48
|
|
|
|
helimaša
|
jah sej bo res lahko za novoletno darilo vsaki ene copatke poslala.....men kr nevtralno barvo....ker ne vemo kaj bomo mel....tko da se nauš preveč matrala z barvami....ti kr povem .....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:23:30
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ...pa sneg naj ne gre mimo Celja v MB...jst ga ne bi imela... jaz tudi ne pol se boš mogla prsmučat v ponedeljek v Ce, tam spod Rogle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:23:33
|
|
|
|
lejca
|
Ciao punce.. ne vem kaj je dons z mano..cist nc se mi ne da...se na vaje nisem sla ...sm kr potegnila odejo cez nos ,ko je zacela budilka skakati po nocni omarici...bi jo najraj nekam zabrisala....pa sm bla v postli do pol enih...ma res ne vem kaj je to..al sm res tolk zmatrana al kaj????A sem sam jst taka al se se kateri to dogaja??? ne da se mi niti kuhat, nc...pa sm lacna ko volk...Kr neki bi..pa ne bi... lp Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:24:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Pupa pa spi na levem boku...ja že dolg ni počivala Joj, sej nisem hudobna, ker vem kok je to smotan, ko sem mogla lani po LLETZU ležati 14 dni...sam jst nisem, ne, ker sem prevelik živc... No prve dni...pol pa ni šlo več. Sej še preležalnine dobiš... Ah, pa Pupa naj kar leži, da bo z malim vse OK, pa še copatke nam bo spletla, ne Pupa Pupa ma gužvo do konec marca,ne vem če bo imela čas it rodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 10.12.2008 14:24:28
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jah sej bo res lahko za novoletno darilo vsaki ene copatke poslala.....men kr nevtralno barvo....ker ne vemo kaj bomo mel....tko da se nauš preveč matrala z barvami....ti kr povem ..... jst tudi kar nevtralno. ne bi rada imela vse na modro...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?