Grahec -> RE: Marčevke 2009 - 2. del (9.12.2008 12:20:08)
|
Ojla, visim da se kar dogaja, pa da se vse več ali majn z enimi težavicami spopadate, pa da se vas ali pa nas bo vedno več moralo vse bolj spoprijateljit s posteljo. Jaz sem bila spet dolgo v postelji. Sem potem, ko sem se zbudila še brala Modrost rojevanja. Ma, sem še vedno zelo tako-tako. Saj še sama ne vem kaj mi fali je pa kot da bi mi nekdo odvzel ene dve tretjini energije. Sem kot megla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zdaj se moram it pa skopat, pa se mal uredit za jutri, ko imam pregled. Sploh nimam volje! Naj me ena brcne, da se spravim k sebi in naredim, kar je treba. Aja, včeraj sem pa po netu prečekirala za posteljnino za otroške posteljice, samo je to kar drago, če hočeš da je lepo pa ljubko... Odeja Škofja Loka nima glih nekih dizajnov, tako da od tistih z nekako še sprejemljivimi cenami ostaneta Galeb EU in Zibka. Sva se odločila, da bova šla enkrat kar v živo pogledat v Zibko na Brezovico. BC ali Pikapolonica pa imajo res nenormalne cene. A ve še kdo za kakega proizvajalca ali trgovine, da imajo normalne cene?
|
|
|
|