Piruri -> RE: Marčevke 2009 - 2. del (5.12.2008 21:40:18)
|
Hojla, se vam na hitro javim...in vidim, da ste kar pridne čveke in bo kmalu 3. del... Mi smo v torek končali v bolnici s hudimi aftami...ko sem jo pripeljala k P (po dveh dneh tečnarjenja po telefonu), je kar debelo pogledala in mi med vrsticami priznala, da si ni mislila kako hudo je...kaj šele jaz???Napisala je takoj napotnico za pedjatijo...tam nas je sprejela super pediatinja, ki nama je obljubila, da ko bo odpustila našo princesko, bo kot nova...in do danes mislim, da ji kar lahko verjamem... Ma te afte so najhujša reč ki se lehko človeku zgodi...ne samo vizuelno, ampak bolečinsko mora biti to zelo mučno...kot sem že povedala, je naša punca zelo potrpežljiva, v tem obdobju pa jo je kar stisnilo, ampak glede na pričevanja vseh v bolnici, ne še tako zelo, ker je še vedno zelo zelo pogumna... Če se vam ali vašemu otroku kaj takega pojavi...že takoj v začetnem stadiju v bolnico in naj vam namešajo STOMATUŠ, ker nas so packali z vsemi "buy yourself" zdravili, da se je to tako hudo razpaslo in mi je žal, da je nisem že v soboto peljala dol... Moja pupka je še vedno v bolnici, kjer je danes ostal tatko z njo, da se jaz lahko naspim na domači postelji...in danes je bil prvi dan, ko je končno spet začela govorit, se malo smejat in jest (sicer same bolj redke in nevtralne stvari, vendar je napredek) in pit...tako, da bo v ponedeljek doma...Ni sicer še dobro, vendar gre na bolje... Upam, da ste se dobile na današnjem zmenku oz. da ste nasploh v odlični formi...Se javim še kaj, ko vas bom prebrala za nazaj....
|
|
|
|