|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
5.12.2008 13:42:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

......da ne bote pozable nastavt slučajno,.....

to pa se da tudi drugače razumeti user posted image user posted image user posted image ....Ups, spet me čudne misli spreletavajo...user posted image user posted image user posted image

Tasa-super, da ni panike.....

hehe, ja saj imaš prav da te čudne misli spreletavajo. Je dvoumno.. ampak da bi miklavžu nastavlali user posted image user posted image preden pride do mene v 12 štok bi jaz verjetno obupala, on pa tud nebi mogo več nič user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
5.12.2008 13:42:15   
spps
tasa,super,da ni taako hudouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
5.12.2008 13:42:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
tasa, sej zarad sladkorne ne greš v P user posted image  Ta sestra te je res brezveze prestrašila. V P greš, če imaš res tako hudo obliko, da se je ne da uravnavat. Ponavadi se pa z dieto da.

Najaa hei, sem morala zdaj prav pogledat kdo mi je to napisal. Imaš nov avatar. A je to Tija ali Božiček ali božična Tija?? user posted image
Ja, saj sem mislila, da sva kolegici s to sestro pa vidim, da me straši, tak da očitno nisma.. heheuser posted image

Obe troje. user posted image

Važno, da si ok. Sam mal cukra in maščob se izogibaj. Tako jaz delam že od začetka, no zadnje čase nisem ful pridna. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
5.12.2008 13:42:57   
spps
pupa,ne še ne znam vsegauser posted image user posted image user posted image če jke pa treba še kaj skuhatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
5.12.2008 13:43:05   
Nina00
Naja tvoja pupa je tok luškana! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
5.12.2008 13:43:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

to pa se da tudi drugače razumeti user posted image user posted image user posted image ....Ups, spet me čudne misli spreletavajo...user posted image user posted image user posted image

jaz vsak vvečer nastavim ppa ni haskauser posted image

Pri meni je podobno, se moj user posted image boji, da ne bi bilo kaj narobe z bebekom....user posted image Pa mi je obljubil, da za Miklavža pa bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
5.12.2008 13:44:05   
tasa_m

mogoče bo hasek, ko bo dobil tangice s slončkom.. user posted image
Mogoče pa tebe čaka Božiček, ker Miklavž še ni pripravljen...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
5.12.2008 13:44:22   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ODSTOP POSTELJICE: Kadar se posteljica prezgodaj loči od stene maternice, govorimo o odstopu ali abrupciji placente. To je nevarno in morda bo potreben takojšen porod.
o.p. pri takem odstopu krvaviš in zato je nujno da greš takoj v porodnišnico... enako velja za nizko ali predležečo posteljico...

Ni nujno, da krvaviš.

tasa, sej zarad sladkorne ne greš v P user posted image  Ta sestra te je res brezveze prestrašila. V P greš, če imaš res tako hudo obliko, da se je ne da uravnavat. Ponavadi se pa z dieto da.

jaz sem samo napisala kaj piše v knjigi...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
5.12.2008 13:44:51   
Nina00

Pri meni je podobno, se moj user posted image boji, da ne bi bilo kaj narobe z bebekom....user posted image Pa mi je obljubil, da za Miklavža pa bo!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
5.12.2008 13:46:22   
tasa_m

Miklavž ponavadi ni tak pomemben kot Dedek mraz ali pa Božiček, pol veš kako še bo bosta DM in Božiček pred vrati..user posted image če je že zdaj obljubil, da za Miklavža bo...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
5.12.2008 13:46:27   
Nina00
Zdej si moram it pa nekaj za jest naredit, pa kaj zlikat,... Ker vidim, da lahko takole cel dan sedim za računalnikom user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
5.12.2008 13:48:06   
KOKICA32

Miklavž ponavadi ni tak pomemben kot Dedek mraz ali pa Božiček, pol veš kako še bo bosta DM in Božiček pred vrati..user posted image če je že zdaj obljubil, da za Miklavža bo...user posted image

Upam, da se tvoje misli tudi uresničijo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
5.12.2008 13:49:58   
Dali*

punce, je katera vidla da imajo za 10e neko akcijo na revijo RR iskrice? Pozna katera to? Dobiš kao neko darilo od Nivee za malčka..

RR iskrice - Na RR se ti ne splača naročit, ker ne pride v poštev za dojenčke. Kasnjeje pa imajo te revije v vrtcu, tam jih dobiš brezplačno.

Nivea - jaz sem dobila darilo od Nivee, ker sem se naročila na Vodič po nosečnosti - naročiš se na njihovi spletni strani, oz. videla sem, da imajo reklama na RR, tako da samo en klik...heh
Naročite se na vodič po nosečnosti in dobite prvo škatlico, ki je na sliki. Neke 3 stvari so notri in medvedek. Nimam pri sebi...se mi zdi, da je šampon, lotion in kremivca za mraz + medvedek.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
5.12.2008 13:53:18   
Dali*
Najaa - kakšnega lepega božička imate pri vas...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
5.12.2008 13:53:51   
spps

Upam, da se tvoje misli tudi uresničijo! user posted image user posted image user posted image

to takrat me bo pa minalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
5.12.2008 13:53:53   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Zdej si moram it pa nekaj za jest naredit, pa kaj zlikat,... Ker vidim, da lahko takole cel dan sedim za računalnikom user posted image

saj za to pa se js najraje najprej malo učim pa šele potem za rač. vsedem kr drugače ni nobenega haska od učenjauser posted image user posted image  

In kako smo kaj? Smo bli pridni? Da ne bo katere dans kakšen vragec odpeljal...user posted image user posted image user posted image

Midva sva bla spet v mb, je dragi oddal še drugo diplomo...končnouser posted image user posted image user posted image  zdaj pa samo še na zagovor počaka, upam, da bo še letos...se mi zdi, da sn js bolj vesela kot onuser posted image user posted image  S taščo pa sva šle zdaj po previjalno mizicouser posted image user posted image user posted image  aja, z dragim pa sva prej dopoldan kupla še ležalnik za našega pikeca...tako da počasi bomo kompletni...user posted image user posted image  joj, ko bi že bil marec tu...

tasa super, da ni tako hudo...user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
5.12.2008 13:54:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

punce, je katera vidla da imajo za 10e neko akcijo na revijo RR iskrice? Pozna katera to? Dobiš kao neko darilo od Nivee za malčka..

RR iskrice - Na RR se ti ne splača naročit, ker ne pride v poštev za dojenčke. Kasnjeje pa imajo te revije v vrtcu, tam jih dobiš brezplačno.

Nivea - jaz sem dobila darilo od Nivee, ker sem se naročila na Vodič po nosečnosti - naročiš se na njihovi spletni strani, oz. videla sem, da imajo reklama na RR, tako da samo en klik...heh
Naročite se na vodič po nosečnosti in dobite prvo škatlico, ki je na sliki. Neke 3 stvari so notri in medvedek. Nimam pri sebi...se mi zdi, da je šampon, lotion in kremivca za mraz + medvedek.

Hvala Dali*, bom skočla pogledat na niveino spletno stran pa se naročila. Zakaj pa ne.. Sicer mam tak vsega dovolj ampak še kr naprej samo kopičim user posted image Počasi bom v klet mogla devat stvari..user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
5.12.2008 13:55:44   
Pupa7
oooo dali se nam je pridružila user posted image user posted image user posted image

jaz čakam na kosilo, sicer nevem s čim in kje sploh kuha, ma nit nočem vedet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste pa zalaufale čvek madonca, mene pa internet spet neki zaj....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
5.12.2008 13:56:32   
Dali*
Pupa - ti se pa tudi naroči na e-novice, paketek pa naj ti pošljejo na domač naslov.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
5.12.2008 13:58:39   
Pupa7

Pupa - ti se pa tudi naroči na e-novice, paketek pa naj ti pošljejo na domač naslov.

pol pa pošiljajo non stop še same reklame, nevem, za tist paketek... bom še premisnla ampak hvala za idejo..user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
5.12.2008 14:09:25   
tasa_m

jaz sem se zdaj naročila na ta vodič. Ma, ni kaj ni na kaj še nisem naročena..user posted image

joj, kako zateženo vreme,..kje je sonček, kje je toplota?? Zebe me tak pa sem oblečena kot medo.. bi mi zdaj pasalo nekaj sladkega user posted image grem kr po jogurt. Mi je moj včeraj prinesel fruchtzwerge ker je videl da sta dva magnetka zraven.. To bom samo pogledala, pa jih več nebo..če pa je samo ena mala žlička jogurta..user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
5.12.2008 14:11:03   
Lolita23
Živjo!!!

Moj mi je danes za kosil spekel ribo na tržaski način pa krompir zraven.user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ste vse v "Božičnem vzdušju" nastavljanja in prijemanja.user posted image user posted image user posted image

tasa_m
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
5.12.2008 14:14:18   
MalaČebelica
oooooooooo tasika, kak fan da si doma pa da ne rabiš v P. jeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ostale pa nehajte že bit taaaaaak perverzne. user posted image user posted image user posted image kaj vas hormoni dajejo al kaj user posted image user posted image user posted image

mene pa nekaj glava boli user posted image user posted image po moje od tega butastega vremena. fuj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
5.12.2008 14:16:00   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pol pa pošiljajo non stop še same reklame, nevem, za tist paketek... bom še premisnla ampak hvala za idejo..user posted image

jaz sem se naročila že septembra in so mi prva mail poslali v 20. tednu, ker je pač od 20. tedna naprej. Pa nisem ziher, da dobim vsak teden e-novice. Ni neki full reklam pa to. Jst sem rekla, da mogoče teh izdelkov ne bom uporabljala, ker bi rada čimmanj kozmetike... Je pa dobr za roke umit pa namazat, če ne druzga.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
5.12.2008 14:17:03   
MalaČebelica
pa iščem zdaj ta vodič po nosečnosti pa nič ne najdemuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Nomalna nosečnost
FLASK_A

Pri normalnem poteku nosečnosti sem rodila:

čez rok (39%)

40T (19%)

39T (15%)

38T (9%)

37T (8%)

prej (10%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!