Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:42:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ......da ne bote pozable nastavt slučajno,..... to pa se da tudi drugače razumeti ....Ups, spet me čudne misli spreletavajo... Tasa-super, da ni panike..... hehe, ja saj imaš prav da te čudne misli spreletavajo. Je dvoumno.. ampak da bi miklavžu nastavlali preden pride do mene v 12 štok bi jaz verjetno obupala, on pa tud nebi mogo več nič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:42:15
|
|
|
|
spps
|
tasa,super,da ni taako hudo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:42:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, sej zarad sladkorne ne greš v P Ta sestra te je res brezveze prestrašila. V P greš, če imaš res tako hudo obliko, da se je ne da uravnavat. Ponavadi se pa z dieto da. Najaa hei, sem morala zdaj prav pogledat kdo mi je to napisal. Imaš nov avatar. A je to Tija ali Božiček ali božična Tija?? Ja, saj sem mislila, da sva kolegici s to sestro pa vidim, da me straši, tak da očitno nisma.. hehe Obe troje. Važno, da si ok. Sam mal cukra in maščob se izogibaj. Tako jaz delam že od začetka, no zadnje čase nisem ful pridna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:42:57
|
|
|
|
spps
|
pupa,ne še ne znam vsega če jke pa treba še kaj skuhat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:43:05
|
|
|
|
Nina00
|
Naja tvoja pupa je tok luškana!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:43:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ......da ne bote pozable nastavt slučajno,..... to pa se da tudi drugače razumeti ....Ups, spet me čudne misli spreletavajo... Tasa-super, da ni panike..... jaz vsak vvečer nastavim ppa ni haska Pri meni je podobno, se moj boji, da ne bi bilo kaj narobe z bebekom.... Pa mi je obljubil, da za Miklavža pa bo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:44:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz vsak vvečer nastavim ppa ni haska mogoče bo hasek, ko bo dobil tangice s slončkom.. Mogoče pa tebe čaka Božiček, ker Miklavž še ni pripravljen...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:44:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ODSTOP POSTELJICE: Kadar se posteljica prezgodaj loči od stene maternice, govorimo o odstopu ali abrupciji placente. To je nevarno in morda bo potreben takojšen porod. o.p. pri takem odstopu krvaviš in zato je nujno da greš takoj v porodnišnico... enako velja za nizko ali predležečo posteljico... Ni nujno, da krvaviš. tasa, sej zarad sladkorne ne greš v P Ta sestra te je res brezveze prestrašila. V P greš, če imaš res tako hudo obliko, da se je ne da uravnavat. Ponavadi se pa z dieto da. jaz sem samo napisala kaj piše v knjigi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:44:51
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ......da ne bote pozable nastavt slučajno,..... to pa se da tudi drugače razumeti ....Ups, spet me čudne misli spreletavajo... Tasa-super, da ni panike..... jaz vsak vvečer nastavim ppa ni haska Pri meni je podobno, se moj boji, da ne bi bilo kaj narobe z bebekom.... Pa mi je obljubil, da za Miklavža pa bo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:46:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pri meni je podobno, se moj boji, da ne bi bilo kaj narobe z bebekom.... Pa mi je obljubil, da za Miklavža pa bo! Miklavž ponavadi ni tak pomemben kot Dedek mraz ali pa Božiček, pol veš kako še bo bosta DM in Božiček pred vrati.. če je že zdaj obljubil, da za Miklavža bo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:46:27
|
|
|
|
Nina00
|
Zdej si moram it pa nekaj za jest naredit, pa kaj zlikat,... Ker vidim, da lahko takole cel dan sedim za računalnikom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:48:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Miklavž ponavadi ni tak pomemben kot Dedek mraz ali pa Božiček, pol veš kako še bo bosta DM in Božiček pred vrati.. če je že zdaj obljubil, da za Miklavža bo... Upam, da se tvoje misli tudi uresničijo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:49:58
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce, je katera vidla da imajo za 10e neko akcijo na revijo RR iskrice? Pozna katera to? Dobiš kao neko darilo od Nivee za malčka.. RR iskrice - Na RR se ti ne splača naročit, ker ne pride v poštev za dojenčke. Kasnjeje pa imajo te revije v vrtcu, tam jih dobiš brezplačno. Nivea - jaz sem dobila darilo od Nivee, ker sem se naročila na Vodič po nosečnosti - naročiš se na njihovi spletni strani, oz. videla sem, da imajo reklama na RR, tako da samo en klik...heh Naročite se na vodič po nosečnosti in dobite prvo škatlico, ki je na sliki. Neke 3 stvari so notri in medvedek. Nimam pri sebi...se mi zdi, da je šampon, lotion in kremivca za mraz + medvedek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:53:18
|
|
|
|
Dali*
|
Najaa - kakšnega lepega božička imate pri vas...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:53:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Miklavž ponavadi ni tak pomemben kot Dedek mraz ali pa Božiček, pol veš kako še bo bosta DM in Božiček pred vrati.. če je že zdaj obljubil, da za Miklavža bo... Upam, da se tvoje misli tudi uresničijo! to takrat me bo pa minalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:53:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Zdej si moram it pa nekaj za jest naredit, pa kaj zlikat,... Ker vidim, da lahko takole cel dan sedim za računalnikom saj za to pa se js najraje najprej malo učim pa šele potem za rač. vsedem kr drugače ni nobenega haska od učenja In kako smo kaj? Smo bli pridni? Da ne bo katere dans kakšen vragec odpeljal... Midva sva bla spet v mb, je dragi oddal še drugo diplomo...končno zdaj pa samo še na zagovor počaka, upam, da bo še letos...se mi zdi, da sn js bolj vesela kot on S taščo pa sva šle zdaj po previjalno mizico aja, z dragim pa sva prej dopoldan kupla še ležalnik za našega pikeca...tako da počasi bomo kompletni... joj, ko bi že bil marec tu... tasa super, da ni tako hudo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:54:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce, je katera vidla da imajo za 10e neko akcijo na revijo RR iskrice? Pozna katera to? Dobiš kao neko darilo od Nivee za malčka.. RR iskrice - Na RR se ti ne splača naročit, ker ne pride v poštev za dojenčke. Kasnjeje pa imajo te revije v vrtcu, tam jih dobiš brezplačno. Nivea - jaz sem dobila darilo od Nivee, ker sem se naročila na Vodič po nosečnosti - naročiš se na njihovi spletni strani, oz. videla sem, da imajo reklama na RR, tako da samo en klik...heh Naročite se na vodič po nosečnosti in dobite prvo škatlico, ki je na sliki. Neke 3 stvari so notri in medvedek. Nimam pri sebi...se mi zdi, da je šampon, lotion in kremivca za mraz + medvedek. Hvala Dali*, bom skočla pogledat na niveino spletno stran pa se naročila. Zakaj pa ne.. Sicer mam tak vsega dovolj ampak še kr naprej samo kopičim Počasi bom v klet mogla devat stvari..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:55:44
|
|
|
|
Pupa7
|
oooo dali se nam je pridružila jaz čakam na kosilo, sicer nevem s čim in kje sploh kuha, ma nit nočem vedet.... ste pa zalaufale čvek madonca, mene pa internet spet neki zaj....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:56:32
|
|
|
|
Dali*
|
Pupa - ti se pa tudi naroči na e-novice, paketek pa naj ti pošljejo na domač naslov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 13:58:39
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Pupa - ti se pa tudi naroči na e-novice, paketek pa naj ti pošljejo na domač naslov. pol pa pošiljajo non stop še same reklame, nevem, za tist paketek... bom še premisnla ampak hvala za idejo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 14:09:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Nivea - jaz sem dobila darilo od Nivee, ker sem se naročila na Vodič po nosečnosti - naročiš se na njihovi spletni strani, oz. videla sem, da imajo reklama na RR, tako da samo en klik...heh Naročite se na vodič po nosečnosti in dobite prvo škatlico, ki je na sliki. Neke 3 stvari so notri in medvedek. Nimam pri sebi...se mi zdi, da je šampon, lotion in kremivca za mraz + medvedek. jaz sem se zdaj naročila na ta vodič. Ma, ni kaj ni na kaj še nisem naročena.. joj, kako zateženo vreme,..kje je sonček, kje je toplota?? Zebe me tak pa sem oblečena kot medo.. bi mi zdaj pasalo nekaj sladkega grem kr po jogurt. Mi je moj včeraj prinesel fruchtzwerge ker je videl da sta dva magnetka zraven.. To bom samo pogledala, pa jih več nebo..če pa je samo ena mala žlička jogurta..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 14:11:03
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Moj mi je danes za kosil spekel ribo na tržaski način pa krompir zraven. Vidim, da ste vse v "Božičnem vzdušju" nastavljanja in prijemanja. tasa_m
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 14:14:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
oooooooooo tasika, kak fan da si doma pa da ne rabiš v P. jeeeee vse ostale pa nehajte že bit taaaaaak perverzne. kaj vas hormoni dajejo al kaj mene pa nekaj glava boli po moje od tega butastega vremena. fuj
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 14:16:00
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Pupa - ti se pa tudi naroči na e-novice, paketek pa naj ti pošljejo na domač naslov. pol pa pošiljajo non stop še same reklame, nevem, za tist paketek... bom še premisnla ampak hvala za idejo.. jaz sem se naročila že septembra in so mi prva mail poslali v 20. tednu, ker je pač od 20. tedna naprej. Pa nisem ziher, da dobim vsak teden e-novice. Ni neki full reklam pa to. Jst sem rekla, da mogoče teh izdelkov ne bom uporabljala, ker bi rada čimmanj kozmetike... Je pa dobr za roke umit pa namazat, če ne druzga.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 14:17:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pa iščem zdaj ta vodič po nosečnosti pa nič ne najdem
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Nomalna nosečnostFLASK_APri normalnem poteku nosečnosti sem rodila:čez rok (
39%)
40T (
19%)
39T (
15%)
38T (
9%)
37T (
8%)
prej (
10%)
Število vseh glasov: 463Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!