yania -> RE: Marčevke 2009 - 2. del (14.11.2008 17:51:45)
|
No končno sem vas prebrala. Hvalabogu za peteeeeekkkk...ta teden je tako čuden, ker vem da je morda zadnji. Moja G.me spravlja v bolniško in zdaj ko sem se končno odločila da grem, kao s torkom (ker takrat ona spet dela in mi jo odpre), pa sem spet v nekem čudnem položaju. V službi vneto iščemo zamenjavo, no in mislim da sem jo danes jaz čisto naključno našla...ampak je problem v tem, ker ta oseba dela že na eni drugi osnovi šoli, kjer niii zadovoljna, in ima itak neko poskusno tri mesečno obdobje, ki se ji izteče 1.dec. Ima pa v tem času 1 tedenski odpovedni rok. To pomeni, da ne more v torek začeti, ko mene ne bo. In zdaj spet ne vem, kaj naj jaz prevzamem še ta teden moje učence, da ona v ponedeljek začne (naslednji)..jooooj.,glavo mi bo razgnalo...ne vem kako je s tem. Kako se odpre bolniška...ali katera ve? Ali lahko ta torek (18.november) rečem G., naj mi jo s ponedeljkom 24.november odpre...Moja G. je itak fuul razumlniva, samo tko me zanima če gre to skozi, ali je bolje, da pridem v torek 25.novembra in mi jo da za nazaj 24.nov)... Res butasto sprašujem, samo res ne vem kako je s tem...se mi pa zdi, če sem toliko časa pretrpela s tem križem, bi pač pregulila še ta teden, da ni cel teden na vratih "zaradi bolniške pouk odpade"...namreč vem, da se vsaka ura ful pozna pri nauku v glasbi...in že tako bosta ene 2 tedna bolj na izi, ko nekdo na novo začne in se mora ulaufat in navadit na delo na šoli.... 42 dni prej porodniška: Najaa kje si to slišali, da tega ni več...sej bi bilo super, samo mi je še ta teden moja G.rekla, da naj preverim...oz.mi je kolegica rekla, da ji je tudi G.rekla, da naj bo pozorna na to da me ne dajo prej kot 28 dni...kje to piše, oz. lahko preverim....da ne bom delala panike moji računovodji in vztrajala z dopustom... SLADKO: Jaz sem pa ravno pojedla tortico Rustika, iz rustike...njamiiii..kako je to dobro...še mojemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] sem prinesla eno, lešnikovo in sva zmazala tik tak...ja tudi jaz bi samo sladko jedla...haha... Zdej pa bom delala kalamare v jajčku...sem jih dala iz skrinje, a ve katera kako se naredi fajn maso za noter pomočt, preden daš pečt...mami mi je svetovala, da samo moka, samo jaz bi še jajček, ali pa kar taka masa kot palačinke..samo bolj redka...No če katera v e, se priporočam... SREČANJE: evo tretjič napiše.: jaz sem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Odgovarja mi pa tudi 5.12. lahko ob 17.00, mi je pa vseeno, lahko tudi dopoldne...BTC, a ne? Se še tipkamo... papa
|
|
|
|