supernova2002 -> RE: nosečke iz Izole (6.12.2008 10:09:24)
|
eko bia...sem šla prebrat sam tri tvoje poste za nazaj. zdaj točno vem kdo si! in sem več kot 100%!! ala šu si pišemo še kej na facebooku! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] drugače pa je z mano tako drage nosečke: v prvih treh mesecih sem shujšala za 12.5kg, zdaj v četrtem sem dala gor 2.5kg. imela sem zelo slab odnos do hrane v teh mesecih, kar je zelo čudno, ker sem po naravi ena velika manjona! tako se mi je vse zagnjusilo, da še vode nisem več sprejemala...dokler nisem zdehidrirala. počutla sem se kot da bi bila v koncentracijskem taborišču! res grozno. nisem mogla več niti kuhat(kar imam zelo rada)....nič....nič...nič....niti it mimo ene paninoteke, al pa it mimo koga ki je pravkar jedel...res grave. še zdaj mi dela slabo kak vonj. ma zdaj so se vsi lotli proti meni : mož, mama, tašča, nona, oče,...ma vsi! vsi me silijo da pijem in jem. a jaz sploh nimam apetita. in vse kar pojem je zato ker sem prisiljena. pred štirimi mesdeci so me mogli brenzat ker sem še preveč jedla, zdaj pa obratno. ah....
|
|
|
|